Видео: Ово има у сеоској лиги, али у елити...?!

Фудбалер француског прволигаша Бенжамин Ангуа отишао на "нови ниво" супротстављања судијској одлуци - арбитру из руке избацио црвени картон.

Фудбал 29.09.2014 | 23:30
Видео: Ово има у сеоској лиги, али у елити...?!

Каква дрскост!!! Фудбалер Генгама Бенжамин Ангуа биће сигурно кажњен због више него неспортског потеза на мечу против Монпељеа. И то заслужено.
Он је у поразу свог тима (1:2) избацио арбитру из руке црвени картон када је овај посегао да га покаже његовом саиграчу.

Судија Филип Калт је у 89. минуту кренуо да извади црвени картон из џепа, како би га показао голману Генгама Мамадуу Самаси, да би потом неколико играча покушало да изврши притисак на њега, а "најактивнији" је био Ангуа који му је избацио картон из руке.

Момку из Обале Слоноваче то није било довољно, већ је и након што је картон пао на земљу, а судија кренуо да га подигне и коначно покаже играчу коме је намеравао, ухватио за руку.

Арбитар Калт, интересантно, остао је веома миран и прибран у несвакидашњој ситуацији, а највеће изненађење је било када после показаног црвеног картона Самаси, није посегнуо макар за жутим којим би опоменуо Ангуу.

Коментари / 0

Оставите коментар