Вучић поручио - не смије бити насиља!

Премијер Србије Александар Вучић поручио је да приликом одржавања геј параде у Београду не смије да буде насиља, јер се у Србији поштује Устав и закон.

Србија 28.09.2014 | 10:45
Вучић поручио - не смије бити насиља!

Он је истакао да нико не смије никога да угрожава и да нико не смије да користи насиље против било кога.

"Очекујем да ти што шетају буду срећни што шетају. Надам се да неће бити насиља. Лагао бих када бих рекао да сам одушевљен свим тим, али држава ће свој посао да ради", рекао је Вучић.

Премијер Србије је навео да у земљи има безброј других проблема, тако да он лично нема снаге да се бави парадом, преносе београдски медији.

"Нисам заинтересован за садржај параде, али нико им не смета да је одрже", рекао је Вучић новинарима у Текији, гдје је посјетио полављено подручје.

Он је додао да га "боли глава од објашњавања законских норми, свима па и средствима информисања".

"Ја ћу радити свој посао, овде имамо важнија посла", рекао је Вучић.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

стојан

28.09.2014 09:09

Сви они који се не тице геј парада нетребају уцесвовати на било који нацин окупљати се и изигравати публику даје подрску паради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фујјј

28.09.2014 09:39

Ово је срамота за Србију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Греска

28.09.2014 10:00

Ми смо баксузи. Умјесто да их пустимо нек просетају, а ми да се бавимо дјецом и омладином "јој данас су они болесници сектаси" нецемо у град ајмо на Дунав, салас, било гдје. Ми дигнемо толику фрку да и у најзабаценијем селу цују за параду. И све сто је као забрањено а ипак је дозвољено, сигурно је за понеке интересантно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отац

28.09.2014 11:29

Лицно не волим те ненормалне људе (за мене је то ненормалност јбг), али се питам ста тим ненормалним људима знаци да просетају неким центром града не схвацам поенту... Када сам био у Њемацкој сетам са зеном кроз центар једног града видим некакве балоне сарене боје и то реко ста је то казе парада хахаха људи тамо то нико не бенда ни 1%, само се људи одмакну од тога и готово обезбједјење ни један полицајац сви окрецу главу од њих и готово.

ОДГОВОРИТЕ