Одлука о Прајду вечерас у 21 сат

Коначна одлука о одржавању Параде поноса у Београду биће донијета вечерас у 21 час, на сједници Бироа за координацију рада служби безбједности.

Србија 27.09.2014 | 17:07
Одлука о Прајду вечерас у 21 сат

Како Блиц сазнаје, тој сједници ће присуствовати и премијер Александар Вучић који се вечерас враћа из Њемачке.

Организатори Параде поноса истакли су данас да вјерују да ће Прајд заказан за сутра бити одржан, али скрећу пажњу на то да његово одржавање још није извјесно, иако ове године постоји повољна клима да се то деси.

Да ли је подршка била искрена знаћемо сутра ако Прајд буде одржан - рекао је представник Организационог одбора Прајда Бобан Стојановић.

Подсјетимо, на претходној сједници Бироа одлучено да Парада поноса неће бити забрањена, али да МУП задржава право да је забрани у било ком тренутку.
Најављено је да ће се одлука о томе знати данас.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

СЕНОВИЋ

27.09.2014 14:49

Одлука је донета оног тренутка када су одлучили да окаљају улице Београда. Значи, одржава се. Спремите дезинфекциона средства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живорад

27.09.2014 15:08

Аман људи ако Бога знате! Оканите се више и ПРАЈДА и СРАЈДА. Па пустите их више нека се окупљају. Окрените ледја и идите својим путем. Они, наравно нека иду својим а ви вашим. Тај су пут сами изабрали. Па доста нам је ваљда медјусобних свадја, убијања и чега све не. Више је него сигурно да учесници ПРАЈДА нинакога неће да насрну каменицама. Опасност је с друге стране - београдски хулигани. Њих треба увести у ред, цивилизовати, или већ како хоћете - не дозволити им да се мешају у нечији приватан живот. Ова земља и овај народ имају много већих проблема него што су ХС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

веца

27.09.2014 15:17

Нек се људи сетају. Треба их игнорисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пд

27.09.2014 15:34

Свако има свој избор ово је демократско друштво али нисам за то да нама то натурају не шетамо се ни ми који имамо другачије опредјељење зашто би онда и они.

ОДГОВОРИТЕ