Аца Лукас не да паре

Јуче у 11 сати овлашћена лица у пратњи полиције дошла су на Нови Београд да би Аци (45) узели ствари из стана у вредности његовог дуга, али су затекли закључана врата.

Забава 27.09.2014 | 15:18
Аца Лукас не да паре

- Лукас више не живи овде. Недавно се иселио, тако да је стан празан. Мислим да је и сав намештај из стана изнео - рекла нам је љубазна Лукасова комшиница, која је присуствовала покушају упада извршитеља и полиције у певачев дом.

Када су новинари позвали певача и затражили коментар, нимало пријатним и помало претећим гласом је рекао:

- Стан испред ког сте није стан у којем живим и наравно да је закључан. То што радите је противзаконито, као и упад на туђ посед - рекао је Лукас, и запретио екипи Блица тужбом пре него што је прекинуо везу.

Иначе, трећи основни суд у Београду одобрио је заступнику менаџера Саше Мирковића да принудно наплати 250.000 евра од певача Аце Лукаса, које је он требало да му врати у августу прошле године. Суд је ову одлуку донео у априлу, а судски извршитељ је јуче требало да попише и заплени имовину певача.

Уговор о дугу постоји
Адвокат Саше Мирковића Милош Лекић недавно је изјавио да је Аца Лукас избегавао да врати новац свом бившем менаџеру, па су 29. новембра прошле године покренули извршни поступак. - Лукас је од мог клијента позајмио 28.511.050 динара, а о свему томе су сачињени уговор и менице - рекао је тада адвокат.

Коментари / 0

Оставите коментар