Aca Lukas ne da pare

Juče u 11 sati ovlašćena lica u pratnji policije došla su na Novi Beograd da bi Aci (45) uzeli stvari iz stana u vrednosti njegovog duga, ali su zatekli zaključana vrata.

Zabava 27.09.2014 | 15:18
Aca Lukas ne da pare

- Lukas više ne živi ovde. Nedavno se iselio, tako da je stan prazan. Mislim da je i sav nameštaj iz stana izneo - rekla nam je ljubazna Lukasova komšinica, koja je prisustvovala pokušaju upada izvršitelja i policije u pevačev dom.

Kada su novinari pozvali pevača i zatražili komentar, nimalo prijatnim i pomalo pretećim glasom je rekao:

- Stan ispred kog ste nije stan u kojem živim i naravno da je zaključan. To što radite je protivzakonito, kao i upad na tuđ posed - rekao je Lukas, i zapretio ekipi Blica tužbom pre nego što je prekinuo vezu.

Inače, treći osnovni sud u Beogradu odobrio je zastupniku menadžera Saše Mirkovića da prinudno naplati 250.000 evra od pevača Ace Lukasa, koje je on trebalo da mu vrati u avgustu prošle godine. Sud je ovu odluku doneo u aprilu, a sudski izvršitelj je juče trebalo da popiše i zapleni imovinu pevača.

Ugovor o dugu postoji
Advokat Saše Mirkovića Miloš Lekić nedavno je izjavio da je Aca Lukas izbegavao da vrati novac svom bivšem menadžeru, pa su 29. novembra prošle godine pokrenuli izvršni postupak. - Lukas je od mog klijenta pozajmio 28.511.050 dinara, a o svemu tome su sačinjeni ugovor i menice - rekao je tada advokat.

Komentari / 0

Ostavite komentar