Шерон Стоун је немогућа!

Италијански редитељ Пупи Авати је желео да глумица Шерон Стоун игра у његовом новом филму „Златни дечак“, али није знао колико ће му бити тешко да с њом сарађује.

Забава 23.09.2014 | 14:42
Шерон Стоун је немогућа!

Срећу коју је осетио када је сазнао да је чувена глумица Шерон Стоун пристала да игра у његовом нискобуџетном пројекту Златни дечак (Голден Боy), заменила су друга осећања када су Пупију Аватију њени представници поднели листу захтева звезде, пише Холивуд рипортер, преноси Тањуг.

„Преговори с њом били су на граници апсурда, изнети су срамотни захтеви, као да је Италија нека земља трећег света. Успут, само да знате, у Италији имамо струју“, навео је Авати.

Италијански редитељ тврди да се Шеронино мушичаво понашање испољило и на снимању. Тако је једном приликом без најаве напустила сет чим је видела групу фотографа и телевизијску екипу који су дошли да сниме једну сцену.

„Мој брат Антонио је касније примио позив од њеног менаџера из Лос Анђелеса који му је рекао да се глумица закључала у својим колима, те да неће изаћи и снимити сцену док се фотографи и телевизија не удаље са сета“, испричао је редитељ.

„Колико луд треба да будеш да зовеш неког у Америци да реши проблем који је и сама могла да реши? Било је довољно да ми каже“, закључио је Авати.

„Ништа од наведеног није истина“, била је реакција представника за штампу славне глумице на Аватијеве изјаве.

„Госпођа Стоун је изузетан професионалац“, истакао је глумичин представник, а пренео Хафингтон пост.

Коментари / 0

Оставите коментар