Откривена дуго чувана тајна принчевског пара

Бивши портпарол за односе с јавношћу британске краљевске породице Дики Арбитер, испричао је да су приче о томе да се краљевски пар никада није волео неистините, али и то да су кризе у њиховом браку почеле раних 90-их година.

Забава 22.09.2014 | 12:10
Откривена дуго чувана тајна принчевског пара

Бивши службеник британске краљевске породице Дики Арбитер који је био и њихов портпарол за односе с јавношћу за време брака између принцезе Дајане и принца Чарлса, признао је да је био сведок многих ситуација у којима Чарлс једноставно није могао да скине руке с Дајане и да је веома често само држао и мазио по руци, а тврди и да су приче о томе да се никада нису волели неистините.

Међутим, почетком 90-тих година, девет година након њиховог венчања, ствари су се промениле. У то време, Арбитер није дуго радио као њихов портпарол за односе с јавношћу, али је било јасно да с односом Чарлса и Дајане није све како треба. Тада ништа није речено о тој теми, али је њихов животни распоред наслућивао крах брака.

Принцеза је сво време проводила у Кенсингтонској палати, док је принц Чарлс углавном био у Хајгроуву. Чак иако би због обавеза морао да дође у Лондон, гледао је да се у том граду задржи што краће, а као пар би се појављивали само када су краљевски захтеви то налагали.

Међутим, када крену кући, аутомобил би се зауставио како би принц прешао у друго возило, а Дајана би тада продужила сама у Кенсингтонску палату. Био је то прави перформанс, али су се сви трудили да то не дође до јавности.

Када је принц Чарлс поломио руку, у посету му је дошла Камила Паркер Боулс, а када ју је видео, било му је и више него драго што га је посетила. Иако је био ошамућен од анестезије, деловао је мање нервозно у њеном друштву. Она се није пуно задржала, али је била довољно дуго да се увери да је са њим све у реду и да га подсети да је ту за њега. То је био први прави доказ суморне реалности брачног стања принца и Лејди Ди.

Још један наговештај брачне кризе се појавио када су Дајана и Чарлс требали заједно да отпутују у Индију. Наиме, принц је 1980. године посетио ту земљу и док је седео на клупи испред Таџ Махале која симболизује љубав, обећао је да ће се опет вратити, али са женом коју воли.

Забринутост због њиховог брака је још више ескалирала, а њихова ПР служба је посебно била забринута за принцезу Дајану која се није добро сналазила у врућем и влажном окружењу.

Још је више забрињавала чињеница да она проживљава велику емотивну бол, а сви су се плашили да ли ће моћи све то да издржи. На крају, њих двоје су били смештени у различитим местима и нису посетили клупу љубави.

Медијима је било јасно да је њихов брак у кризи, а принц је јасно дао до знања, када је одлучио да прати Лејди Ди у Индију, да га више није брига шта ће људи мислити о њиховом браку.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

22.09.2014 14:10

Јест је у волио у п...у.материну,кад је она камила досла одмах настала фрка,а и личи на камилу,аи он је као јунак из цртаних филмова

ОДГОВОРИТЕ