Otkrivena dugo čuvana tajna prinčevskog para

Bivši portparol za odnose s javnošću britanske kraljevske porodice Diki Arbiter, ispričao je da su priče o tome da se kraljevski par nikada nije voleo neistinite, ali i to da su krize u njihovom braku počele ranih 90-ih godina.

Zabava 22.09.2014 | 12:10
Otkrivena dugo čuvana tajna prinčevskog para

Bivši službenik britanske kraljevske porodice Diki Arbiter koji je bio i njihov portparol za odnose s javnošću za vreme braka između princeze Dajane i princa Čarlsa, priznao je da je bio svedok mnogih situacija u kojima Čarls jednostavno nije mogao da skine ruke s Dajane i da je veoma često samo držao i mazio po ruci, a tvrdi i da su priče o tome da se nikada nisu voleli neistinite.

Međutim, početkom 90-tih godina, devet godina nakon njihovog venčanja, stvari su se promenile. U to vreme, Arbiter nije dugo radio kao njihov portparol za odnose s javnošću, ali je bilo jasno da s odnosom Čarlsa i Dajane nije sve kako treba. Tada ništa nije rečeno o toj temi, ali je njihov životni raspored naslućivao krah braka.

Princeza je svo vreme provodila u Kensingtonskoj palati, dok je princ Čarls uglavnom bio u Hajgrouvu. Čak iako bi zbog obaveza morao da dođe u London, gledao je da se u tom gradu zadrži što kraće, a kao par bi se pojavljivali samo kada su kraljevski zahtevi to nalagali.

Međutim, kada krenu kući, automobil bi se zaustavio kako bi princ prešao u drugo vozilo, a Dajana bi tada produžila sama u Kensingtonsku palatu. Bio je to pravi performans, ali su se svi trudili da to ne dođe do javnosti.

Kada je princ Čarls polomio ruku, u posetu mu je došla Kamila Parker Bouls, a kada ju je video, bilo mu je i više nego drago što ga je posetila. Iako je bio ošamućen od anestezije, delovao je manje nervozno u njenom društvu. Ona se nije puno zadržala, ali je bila dovoljno dugo da se uveri da je sa njim sve u redu i da ga podseti da je tu za njega. To je bio prvi pravi dokaz sumorne realnosti bračnog stanja princa i Lejdi Di.

Još jedan nagoveštaj bračne krize se pojavio kada su Dajana i Čarls trebali zajedno da otputuju u Indiju. Naime, princ je 1980. godine posetio tu zemlju i dok je sedeo na klupi ispred Tadž Mahale koja simbolizuje ljubav, obećao je da će se opet vratiti, ali sa ženom koju voli.

Zabrinutost zbog njihovog braka je još više eskalirala, a njihova PR služba je posebno bila zabrinuta za princezu Dajanu koja se nije dobro snalazila u vrućem i vlažnom okruženju.

Još je više zabrinjavala činjenica da ona proživljava veliku emotivnu bol, a svi su se plašili da li će moći sve to da izdrži. Na kraju, njih dvoje su bili smešteni u različitim mestima i nisu posetili klupu ljubavi.

Medijima je bilo jasno da je njihov brak u krizi, a princ je jasno dao do znanja, kada je odlučio da prati Lejdi Di u Indiju, da ga više nije briga šta će ljudi misliti o njihovom braku.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Md

22.09.2014 14:10

Jest je u volio u p...u.materinu,kad je ona kamila dosla odmah nastala frka,a i liči na kamilu,ai on je kao junak iz crtanih filmova

ODGOVORITE