Тоти: Рома ће као Атлетико!

Капитен Роме Франческо Тоти рекао је да ће његов тим следити пример мадридског Атлетика, који је прошле сезоне играо финале Лиге шампиона и освојио Примеру.

Фудбал 16.09.2014 | 20:45
Тоти: Рома ће као Атлетико!

Рома ће после три године одсуства играти у најјачем европском такмичењу, а ривал на старту биће јој московски ЦСКА на стадиону Олимпико.

"Видећемо да ли смо спремни да прекопирамо игру Атлетика из прошле сезоне."

"Даћемо све од себе како би оставили добар утисак. Било би невероватно када бисмо остарили успех као што је мадридски тим имао прошле сезоне. Рома заслужује да сваке године игра Лигу шампиона", рекао је Тоти на конференцији за медије.

Италијански клубови ће ове сезоне имати само два представника у Лиги шампиона, поред римског клуба играће и шампион Јувентус.

"У овом тренутку има доста јачих лига од Серије А. Некада су Интер и Милан били одлични у Европи, али више нису на том нивоу. Надам се да ћемо ми догурати што даље", навео је Тоти.

Он је нагласио да није сигуран да ли ће му бити ово последња сезона у каријери.

"Срећан сам због свега што постигао у каријери, али и сада могу доста да пружим. Верујем да имам још много тога да дам Роми. Када не будем више могао, прву ћу рећи да је крај", закључио је Тоти.

Поред Роме и ЦСКА у Е групи Лиге шампиона налазе се минхенски Бајерн и Манчестер Сити.

Коментари / 0

Оставите коментар