Одбојкаши Србије разочарани

Селектор Србије каже да су очекивања "орлова" била далеко већа и да је девето место на Светском првенству неуспех.

 

Остали спортови 15.09.2014 | 17:00
Одбојкаши Србије разочарани

Селектор српских одбојкаша Игор Колаковић рекао је да девето место на Светском првенству није задовољавајућ резултат и да је играчима најтеже јер су очекивања била велика.

"Девето место је резултат који никога не може да задовољи. Предано, дуго и са великом амбицијом смо радили. Нисмо добро подносили тешке ситуације у мечевима, брзо смо се предавали и то је обележило нашу игру. Жао ми је због тога јер смо били препознатљиви по борби и истрајности", рекао је Колаковић након последње утакмице у Лођу.

Србија је поражена од Ирана са 3:1 у сетовима у последњем колу Групе Е друге фазе Светског првенства у Пољској.

"Сигуран сам да је играчима најтеже, очекивања су била велика. Светско првенство је на сваке четири године и жао ми је што смо га на овакав начин завршили. Искрено се надам да ћемо сви извући поуке", казао је Колаковић.

Селектор је навео да је последњом утакмицом са Ираном задовољан јер је могао да пружи шансу играчима који су имали мању минутажу раније током шампионата.

"Могу да будем задовољан, играчи који нису пуно минута провели на терену до сада имали су своје роле. Заслужили су већу минутажу на Светском првенству, а против Ирана су је искористили на прави начин", додао је Колаковић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

дејанпд

15.09.2014 15:31

Како су играли, девето мјесто је одличан успјех. Реално, само једног квалитетног противника су побједили - Италију, све друго су изгубили, оне аматере стопопуњавају бројно стање на Првенству не треба рачунати. Француска, Иран, Пољска, САД то су вец цетри која су директно показала да су бољи ривали. Супер је и девето мјесто! Цеститке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

15.09.2014 16:03

Није разоцарење него срамота као да сте тренирали са цетвртастим лоптама

ОДГОВОРИТЕ