СП: И Пољаци долијали!

Домаћин Светског првенства први пут поражен на турниру. Пољаци су у пет мечева прве фазе Светског првенства дозволили себи да изгубе само један сет. Други део такмичења, међутим, није почео као што су се надали.

Остали спортови 11.09.2014 | 15:05
СП: И Пољаци долијали!

Одбојкаши из Сједињених Америчких Држава успели су да савладају домаћине турнира 3:1 и "закувају" ситуацију у новоформираној Групи Е, у којој је и репрезентација Србије.

Раније у среду, српски одбојкаши савладали су Италију и изједначили се по броју бодова (девет) са Пољском, а на табели сада води Француска са десет бодова, која је била успешнија од Аргентине 3:1.

Иза Србије и Пољске налази се Иран са осам бодова, који је очекивано добио последњепласирану Аустралију (3:1). Следе затим САД (седам бодова), Аргентина (три), Италија (два) и поменута Аустралија која је "на нули".

Подсетимо, пласман у трећи део такмичења обезбедиће по три најбоље пласиране селекције из обе групе другог круга, које ће опет формирати две групе. Одатле ће по две првопласиране екипе ићи у полуфинале, док ће се трећепласиране борити за пето место.

Србија наредни меч игра данас против САД, а потом ће у суботу ривал бити Француска, па у недељу Иран. Све ове утакмице почињу у 16.40.

Коментари / 0

Оставите коментар