Доста одлазака из МЈ на зиму

Велики европски клубови спремају се да у јануару нападну тандем странаца из Манчестер јунајтеда.

Фудбал 09.09.2014 | 17:15
Доста одлазака из МЈ на зиму

Сасвим је јасно да не могу сви на терен у истом тренутку - и Вејн Руни и Робин ван Перси и Хуан Мата и Анхел Ди Марија и Радамел Фалкао и Аднан Јанузај и Антонио Валенсија...

То су већ схватили Хавијер Ернандез и Дани Велбек, а изгледа да се за одлазак са "Олд Трафорда" спремају и Мата и Ван Перси.

Њихови менаџери, наводно, у контакту су са заинтересованим клубовима како би у јануару имали спреман трансфер, за случај да им клијенти падну у други план код менаџера Луја ван Гала.

Реал Мадрид је према писању британских медија, спреман да понуди 25 милиона евра Манчестер јунајтеду за холандског фудбалера Робина Ван Персија.

Управа Јувентуса покушаће у зимском прелазном року да доведе Шпанца Хуана Мату из Манчестер Јунајтеда, пренео је данас Тутоспорт.

Шпанац је на Олд Трафорд дошао пре само шест месеци из лондонског Челсија, али је наводно спреман да саслуша понуду торинског клуба.Како наводи Тутоспорт, проблем би, као и увек, могло да буде обештећење, јер Јунајтед тражи 30 милиона фунти, седам мање него што га је платио Челсију.

Коментари / 0

Оставите коментар