Dosta odlazaka iz MJ na zimu

Veliki evropski klubovi spremaju se da u januaru napadnu tandem stranaca iz Mančester junajteda.

Fudbal 09.09.2014 | 17:15
Dosta odlazaka iz MJ na zimu

Sasvim je jasno da ne mogu svi na teren u istom trenutku - i Vejn Runi i Robin van Persi i Huan Mata i Anhel Di Marija i Radamel Falkao i Adnan Januzaj i Antonio Valensija...

To su već shvatili Havijer Ernandez i Dani Velbek, a izgleda da se za odlazak sa "Old Traforda" spremaju i Mata i Van Persi.

Njihovi menadžeri, navodno, u kontaktu su sa zainteresovanim klubovima kako bi u januaru imali spreman transfer, za slučaj da im klijenti padnu u drugi plan kod menadžera Luja van Gala.

Real Madrid je prema pisanju britanskih medija, spreman da ponudi 25 miliona evra Mančester junajtedu za holandskog fudbalera Robina Van Persija.

Uprava Juventusa pokušaće u zimskom prelaznom roku da dovede Španca Huana Matu iz Mančester Junajteda, preneo je danas Tutosport.

Španac je na Old Traford došao pre samo šest meseci iz londonskog Čelsija, ali je navodno spreman da sasluša ponudu torinskog kluba.Kako navodi Tutosport, problem bi, kao i uvek, moglo da bude obeštećenje, jer Junajted traži 30 miliona funti, sedam manje nego što ga je platio Čelsiju.

Komentari / 0

Ostavite komentar