Какав луксуз нуде најскупљи хотели на свијету?

Магазин “Елите Травелер” сложио је листу најлуксузнијих хотела на планети, а они на врху сигурно шокирају и најбогатије на свету, једине који себи могу приуштити тако луксузан смештај.

Путовања 06.09.2014 | 17:21
Какав луксуз нуде најскупљи хотели на свијету?

Хотел који је на трону као најлуксузнији налази се на Малдивима и носи име “Вицероy”. Ради се о дуплекс смештају, а само цена ноћења износи око 1.700 евра. Хотел има 180 метара квадратних, а изгледа као изокренути брод на мору. Осим у његовом необичном изгледу, гости могу у сваком тренутку уживати у спектакуларном погледу јер је сав у стаклу.

На другом месту налази се брвнара “Матакаури” на Новом Зеланду. Но нека вас не завара реч брвнара јер се ради о чистом луксузу који гости плаћају чак 5.800 евра по ноћењу. Тепихе су на пример израдили костимографи из хит филма “Господар прстенова”, а око колибе налази се шест различитих спољашњих простора с прелепим погледом на језеро и планине.

“Тхе Неw Yорк Палаце”, односно апартман Мартина Каца назван “Тхе Јеwел”, трећи је по реду од најлуксузнијих хотелских смештаја на свету. Ноћење кошта невероватних 19.700 евра, али кући ћете понети дијамантски прстен Мартина Каца. Не треба ни напомињати да је цео апартман у дијамантима.

Хотел “Кемпински Таиyуан” у Кини нема дијаманте, али зато је уређен према старом веровању у пет елемената. У председничком апартману нагласак је на купатилу односно елементу воде. Уређена је у црно-белој комбинацији мрамора, а цена ноћења је око 11.000 евра.

“Росеwоод Абу Дхаби” у Уједињеним Арапским Емиратима има краљевски апартман који себи могу да приуште само они који не знају где би са новцем. Цена ноћења је нешто мања од 6.570 евра, а за тај новац добићете дословно све што пожелите.

“Беверлy Wилсхире” на Беверлy Хиллсу недавно је у потпуности преуредио председнички апартман који има две спаваће собе, дневну собу и трпезарија али и канцеларију. Апартман је уређен удобно и тренди, а ноћење кошта око 13.000 евра.

Краљевски апартман “ИнтерЦонтинентала” у Лос Анђелесу обожавају принчеви из Саудијске Арабије. Налази се на 17. спрату са сопственим лифтом, а све од лед расвете па надаље има даљинске управљаче. Због посебног лифта апартман нуди приватност и ноћење у њему кошта око 6.570 евра.

Ресорт “Пелицан Хил” заправо је вила са четири собе, а њен главни адут удобан смештај с детаљима попут камина. Особље и кувар су на располагању 24 сата дневно. Срећници који себи могу да приуште овакво нешто ноћење ће платити око 1.500 евра.

Још једна луксузна вила налази се у Сан Диегу, а носи име “Гранд Дел Мар, Вилла М. Заправо се ради о луксузној кући која има све од винског подрума до џакузија. Цена ноћења у њој износи 6.600 евра.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

домаци странац

07.09.2014 06:17

А гдје је на списку "Калдера" и председницки апартман за приводјење малољетница ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

25.09.2014 13:09

Ја преспавао у Београду и изнајмио апартман преко сајта хттп://www.бео-апартмани.цом/апартмани/луx-4.хтмл за 65 еура било ми је супер.

ОДГОВОРИТЕ