Реконструисан мост у Рогоушићима

Руководство општине Пале присуствовало је данашњем отварању моста у мјесту Рогоушићи, који је у потпуности уништен током мајских поплава.

Република Српска 25.08.2014 | 17:59
Реконструисан мост у Рогоушићима

Иако су посљедице поплава у општини Пале, у односу на друге општине Српске биле знатно мање, али доста значајне за буџет ове општине, ова локална заједница је издвојила средства за санирање штета проузрокованих поплавама.

"Овај мост ће сигурно ријешити проблеме овог насеља и они сигурно више неће имати бригу са поплавама. Мост је стабилан, нема импровизације, рјешен је на квалитетан начин и драго ми је што је постављена висока ограда која ће и неку наредну ситуацију учинити безбједном", наводи начелник општине Пале Миодраг Ковачевић.

Поједини мјештани Рогоушића у протекла четири мјесеца отежано су се кретали до својих кућа, зато што је мост током мајских поплава био у потпуности уништен. Захвални су руководству општине Пале што су издвојена средства за санацију моста у овом насељу.

"Захваљујем се локалној власти, начелнику, одборницима, предсједнику Скупштине, извођачу радова, који су рјешили овај велики проблем у овом малом мјесту", каже мјештанин Радомир Мучибабић.

За изградњу моста у Рогоушићима општина Пале издвојила је 50 000 КМ.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

србин-рс

25.08.2014 17:38

Локална власт на Палама заслузује све похвале за свој рад. Једна од ријетких опстина са суфицитом у будзету и са новим капиталним пројектима. Све похвале за нацелника Ковацевица!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рог

25.08.2014 18:21

Уколико ниси сам написао похвалу паљанској владти онда ти се дивим прагу толеранције. Које је радно мјесто отворено. Колико година Фамос зараста у коров ? Колико пута су обећали да издржимо још мало? Њима ни рођена мајка више не вјерује али ти ето вјерујеш добра душо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуx

25.08.2014 20:22

Једна од бољих локалних заједница у РС са младим руководством на целу! ПОДРСКА ОВИМ МЛАДИМ ЉУДИМА!

ОДГОВОРИТЕ