Rekonstruisan most u Rogoušićima

Rukovodstvo opštine Pale prisustvovalo je današnjem otvaranju mosta u mjestu Rogoušići, koji je u potpunosti uništen tokom majskih poplava.

Republika Srpska 25.08.2014 | 17:59
Rekonstruisan most u Rogoušićima

Iako su posljedice poplava u opštini Pale, u odnosu na druge opštine Srpske bile znatno manje, ali dosta značajne za budžet ove opštine, ova lokalna zajednica je izdvojila sredstva za saniranje šteta prouzrokovanih poplavama.

"Ovaj most će sigurno riješiti probleme ovog naselja i oni sigurno više neće imati brigu sa poplavama. Most je stabilan, nema improvizacije, rješen je na kvalitetan način i drago mi je što je postavljena visoka ograda koja će i neku narednu situaciju učiniti bezbjednom", navodi načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević.

Pojedini mještani Rogoušića u protekla četiri mjeseca otežano su se kretali do svojih kuća, zato što je most tokom majskih poplava bio u potpunosti uništen. Zahvalni su rukovodstvu opštine Pale što su izdvojena sredstva za sanaciju mosta u ovom naselju.

"Zahvaljujem se lokalnoj vlasti, načelniku, odbornicima, predsjedniku Skupštine, izvođaču radova, koji su rješili ovaj veliki problem u ovom malom mjestu", kaže mještanin Radomir Mučibabić.

Za izgradnju mosta u Rogoušićima opština Pale izdvojila je 50 000 KM.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

srbin-rs

25.08.2014 17:38

Lokalna vlast na Palama zasluzuje sve pohvale za svoj rad. Jedna od rijetkih opstina sa suficitom u budzetu i sa novim kapitalnim projektima. Sve pohvale za nacelnika Kovacevica!!!

ODGOVORITE
Name

Рог

25.08.2014 18:21

Уколико ниси сам написао похвалу паљанској владти онда ти се дивим прагу толеранције. Које је радно мјесто отворено. Колико година Фамос зараста у коров ? Колико пута су обећали да издржимо још мало? Њима ни рођена мајка више не вјерује али ти ето вјерујеш добра душо.

ODGOVORITE
Name

Dux

25.08.2014 20:22

Jedna od boljih lokalnih zajednica u RS sa mladim rukovodstvom na celu! PODRSKA OVIM MLADIM LJUDIMA!

ODGOVORITE