Кућа већ чека Милијаша у Турској!

Милијашу је остала још једна епизода у Звезди и то у суботу у дербију кола са Војводином, а онда следи паковање кофера и одлазак са менаџером Радетом Ћалдовићем на пут преко Истанбула до Манисе.

Фудбал 19.08.2014 | 20:45
Кућа већ чека Милијаша у Турској!

Услови су утаначени, уговор на две године откуцан, остају још само да се обаве лекарски прегледи пре званичног потписа сарадње између Ненада Милијаша (31) и Манисе.

Турски друголигаш финишира припреме за старт сезоне (30. август), али је данима главна тема у клубу долазак капитена Црвене звезде.

После периода у енглеском Вулверхемптону за искусног везисту је селидба у иностранство поново велики изазов, а сјајна форма и учинак у црвено-белом дресу на почетку ове сезоне само су доказ неспорних квалитета Земунца, који је и током пролећа маестрално водио екипу до шампионске титуле.

Милијашу је остала још једна епизода у тиму тренера Ненада Лалатовића, и то у суботу у дербију кола са Војводином у Новом Саду, а онда следи паковање кофера и одлазак са кумом и менаџером Радетом Ћалдовићем на пут преко Истанбула до Манисе.

Нови послодавци су већ одабрали и кућу Звездином капитену, сигурно највећем појачању клуба у овом прелазном рокју.

- Добијамо заиста посебног фудбалера и драго нам је што је његова будућност везана за Манису. Имам осећај да ће Милијаш у наредној сезони бити звезда нашег клуба и један од најбољих играча. Испоштовали смо договор и жељу играча да одради три меча за Звезду и онда потпише за Манису - истакао је директор турског друголигаша Тохир Карапинер.

Коментари / 0

Оставите коментар