Kuća već čeka Milijaša u Turskoj!

Milijašu je ostala još jedna epizoda u Zvezdi i to u subotu u derbiju kola sa Vojvodinom, a onda sledi pakovanje kofera i odlazak sa menadžerom Radetom Ćaldovićem na put preko Istanbula do Manise.

Fudbal 19.08.2014 | 20:45
Kuća već čeka Milijaša u Turskoj!

Uslovi su utanačeni, ugovor na dve godine otkucan, ostaju još samo da se obave lekarski pregledi pre zvaničnog potpisa saradnje između Nenada Milijaša (31) i Manise.

Turski drugoligaš finišira pripreme za start sezone (30. avgust), ali je danima glavna tema u klubu dolazak kapitena Crvene zvezde.

Posle perioda u engleskom Vulverhemptonu za iskusnog vezistu je selidba u inostranstvo ponovo veliki izazov, a sjajna forma i učinak u crveno-belom dresu na početku ove sezone samo su dokaz nespornih kvaliteta Zemunca, koji je i tokom proleća maestralno vodio ekipu do šampionske titule.

Milijašu je ostala još jedna epizoda u timu trenera Nenada Lalatovića, i to u subotu u derbiju kola sa Vojvodinom u Novom Sadu, a onda sledi pakovanje kofera i odlazak sa kumom i menadžerom Radetom Ćaldovićem na put preko Istanbula do Manise.

Novi poslodavci su već odabrali i kuću Zvezdinom kapitenu, sigurno najvećem pojačanju kluba u ovom prelaznom rokju.

- Dobijamo zaista posebnog fudbalera i drago nam je što je njegova budućnost vezana za Manisu. Imam osećaj da će Milijaš u narednoj sezoni biti zvezda našeg kluba i jedan od najboljih igrača. Ispoštovali smo dogovor i želju igrača da odradi tri meča za Zvezdu i onda potpiše za Manisu - istakao je direktor turskog drugoligaša Tohir Karapiner.

Komentari / 0

Ostavite komentar