Станковић и званично у Лацију!

Црно-бели успешно завршили два посла у једном дану. Одлази Војислав Станковић, на његово место стиже Лазар Ћирковић! Стандардни штопер Партизана дефинитивно се сели у Лацио, а његова замена долази са Бањице, пошто су црно-бели експресно договорили трансфер доскорашњег дефанзивца Рада.

Фудбал 19.08.2014 | 17:15
Станковић и званично у Лацију!

Станковић се минулих десетак дана помињао као нови фудбалер Римљана. Управа клуба из Хумске је током данашњег дана прихватила понуду Италијана, с тим што ће некадашњи одбрамбени играч ОФК Београда остати да одигра двомеч са Нефчијем и тек потом се, за обештећење нешто мало веће ид пола милиона евра, преселити у Италију.

Како Партизан на штоперским позицијама има само још новајлију Бранка Илића, староседеоца Милоша Остојића и омладинског репрезентативца Миладина Стевановића (уз подсећање да више не рачунају на Трајковића), челници клуба морали су да реагују и на изричит захтев Марка Николића утаначе детаље сарадње са Лазаром Ћирковићем.

Високи 21-годишњи дефанзивац каријеру је почео у нишком Радничком, али је афирмацију стекао носећи дрес Грађевинара. Једно време провео је и на позајмици у Палићу. Према специјализованом сајту трансфермаркт.де његова тренутна вредност процењена је на 500.000 евра.

Посао је дакле завршен и преостало је још само да клуб из Хумске озваничи овај трансфер. Очекује се та ће то бити након прве утакмице против Нефчија у квалификација за Лигу Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар