Stanković i zvanično u Laciju!

Crno-beli uspešno završili dva posla u jednom danu. Odlazi Vojislav Stanković, na njegovo mesto stiže Lazar Ćirković! Standardni štoper Partizana definitivno se seli u Lacio, a njegova zamena dolazi sa Banjice, pošto su crno-beli ekspresno dogovorili transfer doskorašnjeg defanzivca Rada.

Fudbal 19.08.2014 | 17:15
Stanković i zvanično u Laciju!

Stanković se minulih desetak dana pominjao kao novi fudbaler Rimljana. Uprava kluba iz Humske je tokom današnjeg dana prihvatila ponudu Italijana, s tim što će nekadašnji odbrambeni igrač OFK Beograda ostati da odigra dvomeč sa Nefčijem i tek potom se, za obeštećenje nešto malo veće id pola miliona evra, preseliti u Italiju.

Kako Partizan na štoperskim pozicijama ima samo još novajliju Branka Ilića, starosedeoca Miloša Ostojića i omladinskog reprezentativca Miladina Stevanovića (uz podsećanje da više ne računaju na Trajkovića), čelnici kluba morali su da reaguju i na izričit zahtev Marka Nikolića utanače detalje saradnje sa Lazarom Ćirkovićem.

Visoki 21-godišnji defanzivac karijeru je počeo u niškom Radničkom, ali je afirmaciju stekao noseći dres Građevinara. Jedno vreme proveo je i na pozajmici u Paliću. Prema specijalizovanom sajtu transfermarkt.de njegova trenutna vrednost procenjena je na 500.000 evra.

Posao je dakle završen i preostalo je još samo da klub iz Humske ozvaniči ovaj transfer. Očekuje se ta će to biti nakon prve utakmice protiv Nefčija u kvalifikacija za Ligu Evrope.

Komentari / 0

Ostavite komentar