Ивана поносна на сребро!

Српска атлетичарка Ивана Шпановић била је презадовољна освајањем сребрне медаље на ЕП у Цириху у дисциплини скок у даљ.

Остали спортови 14.08.2014 | 11:30
Ивана поносна на сребро!

Шпановићева је освојила прву медаљу за Србију на овом такмичењу скоком од 6,81 метара, уједно и своју прву на Европским првенствима.

Она је претходно била бронзана на Светском првенству, а у финалу у четвртак јој је мало фалило и до злата које је освојила Елојза Лесур из Француске са скоком од 6,85 метара.

Ивана је истакла да је најбољи скок имала у петој серији када је остварила за центиметар слабији резултат од оног којим је освојила сребро.

„Ово је моја прва медаља на Европским првенствима, не могу да будем задовољнија. Финале је било веома добро, имала сам сјајне конкуренте и поносна сам на себе што сам освојила медаљу. Елојза је остварила скоро све, она је веома снажна атлетичарка. Мислим да сам најбољи скок имала у петој серији, одлично сам одскочила и сигурно бих летела и даље да сам остала стрпљивија. Много ми је помогла и подршка пријатеља, мог брата и мог вереника који су били овде са мном. Они су увек ту када ми је потребна подршка и са њима ћу прославити ову медаљу“, рекла је српска атлетичарка након финала.

Коментари / 0

Оставите коментар