Ivana ponosna na srebro!

Srpska atletičarka Ivana Španović bila je prezadovoljna osvajanjem srebrne medalje na EP u Cirihu u disciplini skok u dalj.

Ostali sportovi 14.08.2014 | 11:30
Ivana ponosna na srebro!

Španovićeva je osvojila prvu medalju za Srbiju na ovom takmičenju skokom od 6,81 metara, ujedno i svoju prvu na Evropskim prvenstvima.

Ona je prethodno bila bronzana na Svetskom prvenstvu, a u finalu u četvrtak joj je malo falilo i do zlata koje je osvojila Elojza Lesur iz Francuske sa skokom od 6,85 metara.

Ivana je istakla da je najbolji skok imala u petoj seriji kada je ostvarila za centimetar slabiji rezultat od onog kojim je osvojila srebro.

„Ovo je moja prva medalja na Evropskim prvenstvima, ne mogu da budem zadovoljnija. Finale je bilo veoma dobro, imala sam sjajne konkurente i ponosna sam na sebe što sam osvojila medalju. Elojza je ostvarila skoro sve, ona je veoma snažna atletičarka. Mislim da sam najbolji skok imala u petoj seriji, odlično sam odskočila i sigurno bih letela i dalje da sam ostala strpljivija. Mnogo mi je pomogla i podrška prijatelja, mog brata i mog verenika koji su bili ovde sa mnom. Oni su uvek tu kada mi je potrebna podrška i sa njima ću proslaviti ovu medalju“, rekla je srpska atletičarka nakon finala.

Komentari / 0

Ostavite komentar