Недовић није теже повређен!

После додатних прегледа и снимања који није потврђено да је бек репрезентације Србије Немања Недовић на турниру у Трсту доживео прелом кости стопала.

Кошарка 08.08.2014 | 22:20
Недовић није теже повређен!

Недовић је озбиљно повредјен на утакмици против селекције Босне и Херцеговине 3. августа и сумњало се да је задобио прелом пете метатарзалне кости у десном стопалу, што би захтевало имобилизацију и мировање у трајању од три до четири недеље.

"Снимци магнетне резонанце, 3Д скенера, као и преглед ортопедског хирурга, нису потврдили сумње лекара из Италије да је Недовић доживео прелом кости стопала. На основу свих ових анализа, али и даљих тегоба код Недовића, потребан је опрез и интензивна физикална терапија још неко време. На захтев Немањиног клуба, Голден Стејта, снимци су послати и у САД, да би и они дали своје мишљење", рекао је доктор репрезентације Србије и председник медицинске комисије КСС Драган Радовановић,

Репрезентација Србије припрема се за првенство света у Шпанији, а од данас учествује на турниру у Поу, где ће за ривале имати селекције Грчке, Хрватске и домаћина Француске.

Селектор Александар Ђордевић до сада је са списка репрезентативаца "прецртао" Огњена Кузмића, Владимира Лучића, Немању Дангубића и Дејана Кравића.

На првенству света, од 30. августа до 14. септембра, Србија ће играти у А групи са домаћином Шпанијом, Француском, Бразилом, Египтом и Ираном.

Коментари / 0

Оставите коментар