Пљуште кривичне пријаве у Кнежеву

Чланови СНСД – а и НДП - а у Кнежеву изгледа да ће укрстити копља на суду.

Република Српска 08.08.2014 | 18:09
Пљуште кривичне пријаве у Кнежеву

Власт у Кнежеву на челу са Боре Шкељићем поднијела је шест кривичних пријава. Први на листи је Душко Лакетић, командир Центра јавне безбједности Кнежево.

Све је кулминирало након упада специјалаца у просторије општине по налогу предсједника Српске, а Боре Шкељић, се данас није ни појавио у Бањалуци, јер му, како тврде у НДП – у, Пореска управа чешља документацију приватне фирме.

Док Чедо Вуковић такође слаже једну по једну кривичну пријаву, Пореска управа наплаћује Кнежеву 300 хиљада марака због неуплаћених пореза и доприноса, то након што Вуковић одлази с власти. Све то управо за раднике које Вуковић примио без икаквог конкурса. Након формирања нове власти, ти радници су оптуштени по налогу инспекције рада.

Иако је министарство управе и локалне самоуправе помоћ потражило у Правобранилаштву РС, због неусвајања буџета општине за ову годину, Милорад Додик је преузео ствар у своје руке. Специјалци су у року од сат времена преузели канцеларије, чиме је достигнут врхунац политичког насиља, поручују у НДП – у.

Иако је, како је зову у НДП – у, незаконита скупштинска већина, и то СНСД – ова преузела канцеларију општине, печат је код тренутно НДП – овца, Горана Келамана.

Политичке перипетије ће се очигледно наставити још дуго. За то вријеме, општинским службеницима касне већ двије плате, а и банке ће причекати на отплату кредита, јер је Кнежево у поптуној финансијској и политичкој блокади.

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

08.08.2014 16:25

МИЛЕ ВОЛИ ДИСКО, ДИСКО, ДИСКО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

лик

08.08.2014 16:32

Дај нек неко само објасни ово нелегална скупстинска вецина.хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

08.08.2014 17:17

Зар и ово постоји. """ незаконита скупштинска већина"""

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

08.08.2014 17:58

Политичко насиље? Да, у овом случају, ради се о томе, прекорачење овлаштења предсједника Републике, сврстаност полиције Републике Српске која упорно служи водји и његовом режиму. Још теже је трпјети ментално насиље којег шљам проводи над нормалним људима овог ентитета. Октобар би требао све ријешити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

довла

08.08.2014 20:30

Нисам политицки ангазован ја сам правник али ово сто раде ови из власти је циркус, полиција је сервис тузиластва а само суд мозе наредити улазак и претресање стана и осталих просторија а не преседник републике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кнез01

08.08.2014 20:33

Није скупстинска вецина незаконита вец је незаконит нацин на који покусавају преузети власт. Годину дана тврде са су у праву а у то им једино вјерују Глас, Независне и РТРС. Сто то нису успјели доказати на суду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драго

09.08.2014 21:49

То је све Купањино масло

ОДГОВОРИТЕ