Pljušte krivične prijave u Kneževu

Članovi SNSD – a i NDP - a u Kneževu izgleda da će ukrstiti koplja na sudu.

Republika Srpska 08.08.2014 | 18:09
Pljušte krivične prijave u Kneževu

Vlast u Kneževu na čelu sa Bore Škeljićem podnijela je šest krivičnih prijava. Prvi na listi je Duško Laketić, komandir Centra javne bezbjednosti Kneževo.

Sve je kulminiralo nakon upada specijalaca u prostorije opštine po nalogu predsjednika Srpske, a Bore Škeljić, se danas nije ni pojavio u Banjaluci, jer mu, kako tvrde u NDP – u, Poreska uprava češlja dokumentaciju privatne firme.

Dok Čedo Vuković takođe slaže jednu po jednu krivičnu prijavu, Poreska uprava naplaćuje Kneževu 300 hiljada maraka zbog neuplaćenih poreza i doprinosa, to nakon što Vuković odlazi s vlasti. Sve to upravo za radnike koje Vuković primio bez ikakvog konkursa. Nakon formiranja nove vlasti, ti radnici su optušteni po nalogu inspekcije rada.

Iako je ministarstvo uprave i lokalne samouprave pomoć potražilo u Pravobranilaštvu RS, zbog neusvajanja budžeta opštine za ovu godinu, Milorad Dodik je preuzeo stvar u svoje ruke. Specijalci su u roku od sat vremena preuzeli kancelarije, čime je dostignut vrhunac političkog nasilja, poručuju u NDP – u.

Iako je, kako je zovu u NDP – u, nezakonita skupštinska većina, i to SNSD – ova preuzela kancelariju opštine, pečat je kod trenutno NDP – ovca, Gorana Kelamana.

Političke peripetije će se očigledno nastaviti još dugo. Za to vrijeme, opštinskim službenicima kasne već dvije plate, a i banke će pričekati na otplatu kredita, jer je Kneževo u poptunoj finansijskoj i političkoj blokadi.

BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

GASTARBAJTER

08.08.2014 16:25

MILE VOLI DISKO, DISKO, DISKO...

ODGOVORITE
Name

lik

08.08.2014 16:32

Daj nek neko samo objasni ovo nelegalna skupstinska vecina.hahahaha

ODGOVORITE
Name

Doboj

08.08.2014 17:17

Zar i ovo postoji. """ nezakonita skupštinska većina"""

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

08.08.2014 17:58

Političko nasilje? Da, u ovom slučaju, radi se o tome, prekoračenje ovlaštenja predsjednika Republike, svrstanost policije Republike Srpske koja uporno služi vodji i njegovom režimu. Još teže je trpjeti mentalno nasilje kojeg šljam provodi nad normalnim ljudima ovog entiteta. Oktobar bi trebao sve riješiti.

ODGOVORITE
Name

dovla

08.08.2014 20:30

Nisam politicki angazovan ja sam pravnik ali ovo sto rade ovi iz vlasti je cirkus, policija je servis tuzilastva a samo sud moze narediti ulazak i pretresanje stana i ostalih prostorija a ne presednik republike.

ODGOVORITE
Name

knez01

08.08.2014 20:33

Nije skupstinska vecina nezakonita vec je nezakonit nacin na koji pokusavaju preuzeti vlast. Godinu dana tvrde sa su u pravu a u to im jedino vjeruju Glas, Nezavisne i RTRS. Sto to nisu uspjeli dokazati na sudu.

ODGOVORITE
Name

drago

09.08.2014 21:49

To je sve Kupanjino maslo

ODGOVORITE