Нуркић изненађен нападима из КС БиХ!

Кошаркашки репрезентативац БиХ, Јусуф Нуркић, издао је саопштење у којем је изразио велико разочарање због, како каже, начина на који су челни људи КС БиХ рјешавали проблеме.

Кошарка 02.08.2014 | 08:15
Нуркић изненађен нападима из КС БиХ!

Подсјетимо да је сјајни центар Денвер Нагетса због повреде раније напустио припреме, а онда су услиједили напади од стране Кошаркашког савеза БиХ, односно људи који га воде. Навели су да је Нуркићев гест “тежак прекршај дисциплине”. Нуркићу је засметао и "ниво комуницирања КС БиХ преко штампе".

“Поштовани кошаркаши и пријатељи кошарке,

Разочаран сам што су челни људи КС БиХ изабрали овакав начин рјешавања проблема и тиме нарушили углед Савеза и свих оних који живе за кошарку и од кошарке. Мислим да је једна од њихових обавеза и рјешавање проблема у складу са својим актима и правилима, а не спуштање на ниво комуницирања преко штампе. Није истина да није постојала комуникација између мене и људи из савеза. Били су обавијештени, да је налаз магнетне резонанце лош, а пар сати прије њихове објаве, били су обавијештени и да је готов цјели налаз. Не улазим у расправу о квалитету докторске службе КС БиХ, али искористио сам право, које је гарантовано сваком човјеку, тј. слободан избор љекара.

Из љекарских налаза јасно се може закључити да ми је тренирање и играње утакмица строго забрањено. Постоји и налаз магнетне резонанце, који доказује озбиљност повреде и који сам на евентуални захтјев спреман послати љекарској служби КС БиХ, или љекарима по њиховом избору.

Изненађује ме и жестина напада, која је у пуно озбиљнијим случајевима изостала.

С поштовањем”.

Коментари / 0

Оставите коментар