Цеца прави базен и ђакузи у дневној соби!

Одувек је желела да у свом дому има базен у којем ће моћи да се купа кад год пожели, без обзира на то да ли је лето или зима.

Забава 31.07.2014 | 12:45
Цеца прави базен и ђакузи у дневној соби!

Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић одлучила је да засуче рукаве и да потпуно преуреди свој дом, а једна од новина биће базен у подземном делу куће.

Цеца ће неколико просторија у свом дому потпуно преуредити, а осим базена, имаће и џакузи, који се прави специјално за њу.

"Цеца већ неко време размишља о томе да преуреди поједине делове куће на Дедињу и коначно је одлучила шта јој тачно недостаје. Поједине просторије ће окречити и променити намештај, али то није све што планира. Одувек је желела да у свом дому има базен у којем ће моћи да се купа кад год пожели, без обзира на то да ли је лето или зима. Водећи се тиме, дошла је на идеју да у подземном делу виле направи базен у којем ће уживати са својом породицом", изјавио је извор близак фолк диви и додао да има доста идеја која ће да спроведе у дело.

"Цеца воли да улаже у своју кућу, највише због деце, али и зато што највише времена проводи тамо. Тако ће на истом спрату где ће бити саграђен базен поставити и велики џакузи, који се прави специјално за њу. Њена деца су одушевљена идејом да ће имати базен унутар куће, а подржали су и маму у идеји да постави џакузи јер ће тако моћи да се опусти и одмори од свих пословних обавеза. Она је ангажовала људе за преуређење велелепне виле на Дедињу, а радови су већ увелико почели", рекао је извор близак Цеци.

Цеца се није јављала како би потврдила ове информације. Посдећања ради, у Цециној вили на Дедињу, поред ње и деце, живи и њена сестра Лидија Оцокољић са супругом и децом, а однедавно и брат од ујака Милан Маринковић.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Силвер

31.07.2014 11:29

Лако је мени за њу и њену дјецу,не знам шта ћу са својим животом у овој биједној држави

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука 1

31.07.2014 16:59

Какве то има везе, нек зена прави ста хоце писите ви о јаду и биједи код нас у БиХ, Републици Српској. Сто не удјете у виле, куце, викендице, хацијенде домацих фрајера, политицара те написите ста они праве. Ова је бар пјевацица па је платис лицно својим новцем да ти пјева, а ови наси политицари пјевају дрзавним парама ... Колико им је из будзета предвидјено издвајање народног новца за њихове изборе? Сто не изваде свој новац и онда се з....авајте колико хоцете. Својим парама правите циркус, а не мојом сиротињом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

31.07.2014 18:50

Жена поштено зарадила...нек прави...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИНСС - Интернет новине Српско Сарајево

01.08.2014 00:30

Српска мајка долази нам у Српско Сарајево! Хвала Цецо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

слависа

01.08.2014 11:34

Најбоља! Једна и једина

ОДГОВОРИТЕ