Ceca pravi bazen i đakuzi u dnevnoj sobi!

Oduvek je želela da u svom domu ima bazen u kojem će moći da se kupa kad god poželi, bez obzira na to da li je leto ili zima.

Zabava 31.07.2014 | 12:45
Ceca pravi bazen i đakuzi u dnevnoj sobi!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da zasuče rukave i da potpuno preuredi svoj dom, a jedna od novina biće bazen u podzemnom delu kuće.

Ceca će nekoliko prostorija u svom domu potpuno preurediti, a osim bazena, imaće i džakuzi, koji se pravi specijalno za nju.

"Ceca već neko vreme razmišlja o tome da preuredi pojedine delove kuće na Dedinju i konačno je odlučila šta joj tačno nedostaje. Pojedine prostorije će okrečiti i promeniti nameštaj, ali to nije sve što planira. Oduvek je želela da u svom domu ima bazen u kojem će moći da se kupa kad god poželi, bez obzira na to da li je leto ili zima. Vodeći se time, došla je na ideju da u podzemnom delu vile napravi bazen u kojem će uživati sa svojom porodicom", izjavio je izvor blizak folk divi i dodao da ima dosta ideja koja će da sprovede u delo.

"Ceca voli da ulaže u svoju kuću, najviše zbog dece, ali i zato što najviše vremena provodi tamo. Tako će na istom spratu gde će biti sagrađen bazen postaviti i veliki džakuzi, koji se pravi specijalno za nju. Njena deca su oduševljena idejom da će imati bazen unutar kuće, a podržali su i mamu u ideji da postavi džakuzi jer će tako moći da se opusti i odmori od svih poslovnih obaveza. Ona je angažovala ljude za preuređenje velelepne vile na Dedinju, a radovi su već uveliko počeli", rekao je izvor blizak Ceci.

Ceca se nije javljala kako bi potvrdila ove informacije. Posdećanja radi, u Cecinoj vili na Dedinju, pored nje i dece, živi i njena sestra Lidija Ocokoljić sa suprugom i decom, a odnedavno i brat od ujaka Milan Marinković.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Silver

31.07.2014 11:29

Lako je meni za nju i njenu djecu,ne znam šta ću sa svojim životom u ovoj bijednoj državi

ODGOVORITE
Name

banjaluka 1

31.07.2014 16:59

Kakve to ima veze, nek zena pravi sta hoce pisite vi o jadu i bijedi kod nas u BiH, Republici Srpskoj. Sto ne udjete u vile, kuce, vikendice, hacijende domacih frajera, politicara te napisite sta oni prave. Ova je bar pjevacica pa je platis licno svojim novcem da ti pjeva, a ovi nasi politicari pjevaju drzavnim parama ... Koliko im je iz budzeta predvidjeno izdvajanje narodnog novca za njihove izbore? Sto ne izvade svoj novac i onda se z....avajte koliko hocete. Svojim parama pravite cirkus, a ne mojom sirotinjom.

ODGOVORITE
Name

realno

31.07.2014 18:50

Žena pošteno zaradila...nek pravi...

ODGOVORITE
Name

ИНСС - Интернет новине Српско Сарајево

01.08.2014 00:30

Српска мајка долази нам у Српско Сарајево! Хвала Цецо!

ODGOVORITE
Name

slavisa

01.08.2014 11:34

Najbolja! Jedna i jedina

ODGOVORITE