Федерер да уклони кућицу и тобоган из дворишта

Швајцарси тениски ас Роџер Федерер и његова супруга Мирка мораће да уклоне кућицу и тобоган које су инсталирали за своје четворо деце у дворишту викендице у Ленцерхајде-Валбели, у источном швајцарском кантону Граубинден.

Забава 30.07.2014 | 09:59
Федерер да уклони кућицу и тобоган из дворишта

Наиме, комшије седмоструког победника Вимблдона жалили су се комуналним властима да им ови дечији реквизити заклањају видик на околне планине.

Адвокат подносилаца жалбе је изјавио да његови клијенти немају ништа против кућице, високе три метра и тобогана, али траже да се они помере из зоне забране градње.

Федерерови суседи се, такође, противе два метра високој жичаној огради којом је опасано имање тениског шампиона као и садњи дрвећа високог раста у делу дворишта где је градња забрањена.

Федерер је плац од 8.000 квадратних метара купио 2008. године. Кућа која се на њему налазила је срушена, а тенисер је уместо ње саградио две виле.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

бањалука

30.07.2014 10:05

Али зато Новак Дјоковиц трази да неплаца струју,воду, порез и да му све буде дзаба.Слизао се са удбасима и енглезима па се сад залазе да БХ буде унитарна, да устасе добију свој део БХ, да се надокнади стета од поплава Хрватима а РС неце ни да помене. Није цудо сто га никад тенисери остали у свијету нису прихватили, сто су говорили да је лазов и да измисља повреде јер се боји пораза, да се дрогира и да избјегава контроле. И сад је направио ово дјете смисљено и смисљено рекао да се повлаци из тениса. Мали рахитицни смрдљивац и устаса...мајка му је устаскиња па мора и он да буде сакат и усран!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сандра

30.07.2014 10:22

Није лако бити овај "бања лукла".Чувај здравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

30.07.2014 10:32

''Бањалука''...ако се не шалиш, правац Паприковац....а ако се шалиш - не знаш да се шалиш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отац

30.07.2014 16:41

"Бањалука"-који ли је твој коефицијент интелигенције да ли постоји толико мала справа !!!

ОДГОВОРИТЕ