Хрватска подијељена због Брене

У само једном дану разграбљене су улазнице за концерт Лепе Брене у макарском клубу "Петар Пан", па су организатори одлучили да популарну певачицу угосте и сутрадан.

Забава 24.07.2014 | 22:35
Хрватска подијељена због Брене

Међутим, за разлику од њених обожаватеља, "бранитељске" организације Макарског приморја Бренин долазак нису дочекали раширених руку.

- И данас се у Србији прогањају Хрвати, ових дана су две породице протеране из Војводине, те им се претило смрћу, ми у исто време дозвољавамо да нам српска певаљка забавља народ.

Е, мој народе...Жалосно је да певаљка, која је за време Домовинског рата у најжешћим сукобима с четничким агресором у исто време носила и промовисала униформу тих истих четника, који су вршили злодела по Хрватској, величајући њихове наводне победе.

Зато нам није јасно ко је и због чега дао дозволу за њене наступе у нашој земљи. Нисмо против бизниса, али онда се треба знати да довођење Фахрете Јахић провоцира хрватске бранитеље и домољубе, што сматрамо недопустивим, стоји у саопштењу Координације удруга проистеклих из Домовинског рата на којем стоји потпис председника Дамира Зукића, а које је пренео РТЛ.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

хахах

24.07.2014 20:42

Па, није она крива што је паметна, исто као и Кустурица и многи други, људи иду за системом, како вјетар дува, међутим битно је имати паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

батица

25.07.2014 08:53

Да су нама многи као Брена, рата не би ни било. А браћа Хрвати опет са њиховим националним поносом нигдје у Европи осим у Њемачкој нису на добром гласу.

ОДГОВОРИТЕ