Ваздушни простор Украјине након обарања “МХ17”

Дан након што је на небу изнад источне Украјине оборен путнички авион Малезија Ерлајнса (Малаyсиа Аирлинеса) ваздушни саобраћај изнад ове земље је рјеђи него икад, изузмемо ли летове према и из Кијева.

Свијет 18.07.2014 | 21:04
Ваздушни простор Украјине након обарања “МХ17”

Нове руте авиона који лете од Европе према Азији и обрнуто ослањају се на сјеверније и јужније опције, након што су бројне авиокомпаније саопштиле да су приморане то учинити.

Данашња мапа ФлигхтРадар24 настала у 11 сати показује значајно одсуство летова преко Украјине, као и дијела Русије који се налази близу конфликтне зоне, те нове руте бројних авиона, преноси Масхабле.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

нап

18.07.2014 19:29

Кривац за рушење авиона борио се у БиХ, у војсци Републике Српске Вођа сепаратиста у Украјини који јепреузео одговорност за рушење малезијског авиона Игор Гиркин, познат као Игор Иванович Стрелков, ветеран је проруских и просрпских ратова против муслимана у Чеченији и БиХ, гдје се борио на страни Републике Српске. Гиркин се непосредно прије објаве информације о рушењу авиона Малаyсиа Аирлинеса изнад Украјине на Тwиттеру "похвалио": "На подручју Тореза срушили смо Ан-26. Лежи негдје у руднику 'Напредак'. Упозорили смо вас - немојте летјети нашим небом", писало је у тwеету који је накнадно избрисан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре нап

18.07.2014 20:42

Ти мора да си Мара гатара па све знас,мора да знас како се зову и путници,ста је ових сто су се борили на муслиманској страни и данас убијају по бијелом свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

сссс

19.07.2014 08:15

Подсјећа ли вас Улица Васе Мискина или Маркале на ово?

ОДГОВОРИТЕ