Принц Џорџ слави први рођендан

Остало је још недељу дана до првог рођендана принца Џорџа, а у кладионицама широм Велике Британије нестрпљиво се ишчекује званична објава друге трудноће војвоткиње од Кембриџа. 

Забава 16.07.2014 | 18:07
Принц Џорџ слави први рођендан

Трач да је Кејт Мидлтон поново трудна још није добио ни званичну потврду ни негацију, па се зато у Енглеској свакодневно све више верује у то да ће Џорџ добити брата или сестру.Због тога, квоте на кладионици су начисто полуделе, а многе стране новине су почеле и званично да тврде да је Кејт трудна. Џесика Хеј, која је потврдила Кејтину трудноћу у новембру 2012, изјавила је за један таблоид да ће Кејт за који месец званично потврдити гласине.

- Кејтин ужи круг пријатеља само прича о томе. Чула сам од неколико њених пријатеља да ће за коју недељу објавити и званично трудноћу. Кејтино лице делује пуније и розикастије, као када је била трудна са Џорџом. А и приметно је да поново пушта да јој се виде седе власи, што значи да избегава фарбање јер је трудна. Такође, кад год је негде у јавности, стално се труди да држи нешто преко стомака, да се не би примећивала трудноћа - рекла је Џесика Хеј.

Коментари / 0

Оставите коментар