Princ Džordž slavi prvi rođendan

Ostalo je još nedelju dana do prvog rođendana princa Džordža, a u kladionicama širom Velike Britanije nestrpljivo se iščekuje zvanična objava druge trudnoće vojvotkinje od Kembridža. 

Zabava 16.07.2014 | 18:07
Princ Džordž slavi prvi rođendan

Trač da je Kejt Midlton ponovo trudna još nije dobio ni zvaničnu potvrdu ni negaciju, pa se zato u Engleskoj svakodnevno sve više veruje u to da će Džordž dobiti brata ili sestru.Zbog toga, kvote na kladionici su načisto poludele, a mnoge strane novine su počele i zvanično da tvrde da je Kejt trudna. Džesika Hej, koja je potvrdila Kejtinu trudnoću u novembru 2012, izjavila je za jedan tabloid da će Kejt za koji mesec zvanično potvrditi glasine.

- Kejtin uži krug prijatelja samo priča o tome. Čula sam od nekoliko njenih prijatelja da će za koju nedelju objaviti i zvanično trudnoću. Kejtino lice deluje punije i rozikastije, kao kada je bila trudna sa Džordžom. A i primetno je da ponovo pušta da joj se vide sede vlasi, što znači da izbegava farbanje jer je trudna. Takođe, kad god je negde u javnosti, stalno se trudi da drži nešto preko stomaka, da se ne bi primećivala trudnoća - rekla je Džesika Hej.

Komentari / 0

Ostavite komentar