Холивудске звијезде помажу Балкан

Холивудске звезде Денис Квејд, Кристијан Бејл, Лолита Давидович, Кетрин Зита Џонс, Пирс Броснан и многи други прикупили су за непуна два сата 90.000 долара помоћи за угрожене у поплавама у Србији и БиХ.

Регион 12.07.2014 | 21:30
Холивудске звијезде помажу Балкан

Хуманитарна организација Унитас Фонд организовала је крајем јуна акцију прикупљања помоћи Балкану.

Организатори акције били су редитељ Гага Антонијевић, његова супруга Кристина Есел, која је председница јужнокалифорнијског удружења лидера у филантропији, продуценткиња Анђелка Влаисављевић и бизнисмен Мо Стојновић, саопштено је из Унитас Фонда.

У акцији су учествовали Квејд и Бејл са супругама, Лолита Давидович, Броснан, филмски агент Чарли Фераро, Катарина Оксенберг, режисер Рон Шелтон, председник Релативити медије Такер Тули, продуценти Бил Мекдоналд, Џорџ Ласку, Маркус Мортон, Ерик Мичел, Ник Зувиц, Прашант Ша, Кели и Бери Кворт, Питер Грејвис, писци Линдзи Маракота и Денис Мануел, менаџинг директорка Златних глобуса Сантал Динаж, Марија Каран са супругом Џоелом Лубином, Маја Манџука и Филип Живојиновић.

Ту су били и кошаркаши Марко Јарић и Саша Вујачић, као и већи број угледних људи са наших простора, наводи се у саопштењу и додаје да је за непуна два сата прикупљено 90.000 долара.

Филмском и спортском крему Холивуда се придружио и Кевин де Леон, председник Сената државе Калифорније, који се обратио присутнима и позвао све да помогну Балкану.

Извор: Тањуг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Аха

13.07.2014 06:12

Аха ето сатрасе се свјетске звјезде од помагања.... Једино сулејман велицанствени је дао 100 хиљада евра За остале нисам цуо

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

13.07.2014 09:11

Све је то добро сто се толике паре прикупиле само сто се то каже јавно да народ зна колико и одакле. Јадан само онај које изгубио пуно, а добија неке вауцере, а политицари це да дјеле милионе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нелле

13.07.2014 12:40

Дзаба од тих пара опет неце народ ниста да добије, све це то Додик да покупи полако.

ОДГОВОРИТЕ