Богдан у Фенеру жели да напредује

Богдан Богдановић је по потписивању уговора са Фенербахчеом рекао да је дошао у турски клуб како би још више напредовао у каријери.

Кошарка 12.07.2014 | 16:34
Богдан у Фенеру жели да напредује

Доскорашњи кошаркаш Партизана се обавезао на четворогодишњу верност клубу који тренира Жељко Обрадовић, али ће после друге и треће године моћи у НБА.

“Срећан сам што ћу носити дрес Фенербахчеа, желим да напредујем овде као и у Партизану. Играо сам против Фенера прошле сезоне, ове је тим добар, амбиције су велике и верујем да можемо да остваримо циљеве“, рекао је Богдановић.

Млади бек је сјајним партијама, нарочито у финалној серији домаћег шампионата, постао прави миљеник навијача Партизана, а његов долазак у Фенербахче изазвао је бурне реакције симпатизера турског клуба на друштвеним мрежама.

“Верујем да ће нам и навијачи помоћи, они су ватрени као и навијачи Партизана... Мислим да Фенербахче може корак даље, а то значи пласман на фајнал-фор Евролиге“, додао је Богдановић.

По решавању клупског статуса, Богдановић ће се вратити у тренинг камп репрезентације Србије, која се припрема за Мундобаскет, који почиње крајем августа у Шпанији.

Коментари / 0

Оставите коментар