Новак и Јелена: Вјенчање у 16:00

Првобитно је било планирано да венчање буде одржано у 18,30 часова, али црногорски медији наводе да је померено за неколико сати унапред.

Србија 10.07.2014 | 15:07
Новак и Јелена: Вјенчање у 16:00

 

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и његова вереница Јелена Ристић венчаће се данас у 16,00 часова на Светом Стефану.

Првобитно је било планирано да венчање буде одржано у 18,30 часова, али црногорски медији наводе да је померено за неколико сати унапред. Црквено венчање биће одржано у суботу, 12. јула.

Свадбено весеље биће организовано између милочерске и Краљичине плаже, на платоу поред Виле Милочер ка спа центру, испод такозваног великог бора, где су постваљена беле платнене контрукције.

После венчања званице ће се прећи у башту Спа центра у залеђу Краљичине плаже где су већ постављени шатори, само 20-так метара од места где ће младенци изговорити судбоносно "Да".

Црногорски медији наводе информације из Завода за хидрометеорологију и сеизмологију, које кажу да време неће ићи наруку младенцима. Прогнозира се променљиво облачно време са повременом кишом, а увече се на црногорском приморју очекују пљускови праћени грмљавином.

Извор: Вијести.ме

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

аха

10.07.2014 13:10

Прије мјесец дана хирурзи са ВМА су присили саку дјевојцици од девет година и то успјесно..И нико али бас нико није рекао БРАВО..а висе вам ти људи могу ваљати него Ноле и Јелена..запамтите то..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

10.07.2014 13:56

Наводно велики Србин венчава се у страној држави. Поврх свега непријатељски настројеној према Србији... Страшно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

10.07.2014 14:16

Јел морао овај Србин да прави циркус од венцања.Све се као несто десава и помало сазнајемо.понављам непотребни циркус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Понос

10.07.2014 15:19

Не кварите својим коментарима најуспјешнијем Србину дан који је заслужио провести у срећи и весељу... Све најбоље Нолету и Јелени. Ти си српски понос и дика. ИМАО СИ СЕ ЗА ШТА И РОДИТИ. Срећно у свим сегментима породичног и професионалног живота. Заслужио си све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВидовитаВанга

10.07.2014 15:43

Јао, народе, зашто пишете таке негативне коментаре! Доста ми је више тога великог србовања! Шта имате од тога?!! Новак Ђоковић је светски тенисер број 1, звезда на светском небу и велика промоција за све!!! А као друго, он је Црној Гори забио клин у мали мозак са тим чином, и показао, да је Свети Штефан после 40 година поново прмио прве светске звезде. некада су тамо одседали Софиа Лорен, Ричард бартон, Елизабет Тејор... Тај углед Светом Штефану вратио је Новак Ђоковић! И како год, он је већи Србин од многих Срба! Пљуј по Додику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле но1

10.07.2014 16:43

Тај велики Србин је по оцу Црногорац а по мајци Хрват али га то не спријецава да воли и представља Србију на прави нацин. Друго,заборављате једну другу страну прице а то је хуманитарна. Једна енглеска новина бас захваљујуци њему це да уплати пола милиона еура за ексклузивне снимке вјенцања,вјероватно и нису једини. И треце је и промоција Црногорског приморја и саме Црне Горе од цега ави сутра моземо имати користи

ОДГОВОРИТЕ