Novak i Jelena: Vjenčanje u 16:00

Prvobitno je bilo planirano da venčanje bude održano u 18,30 časova, ali crnogorski mediji navode da je pomereno za nekoliko sati unapred.

Srbija 10.07.2014 | 15:07
Novak i Jelena: Vjenčanje u 16:00

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić venčaće se danas u 16,00 časova na Svetom Stefanu.

Prvobitno je bilo planirano da venčanje bude održano u 18,30 časova, ali crnogorski mediji navode da je pomereno za nekoliko sati unapred. Crkveno venčanje biće održano u subotu, 12. jula.

Svadbeno veselje biće organizovano između miločerske i Kraljičine plaže, na platou pored Vile Miločer ka spa centru, ispod takozvanog velikog bora, gde su postvaljena bele platnene kontrukcije.

Posle venčanja zvanice će se preći u baštu Spa centra u zaleđu Kraljičine plaže gde su već postavljeni šatori, samo 20-tak metara od mesta gde će mladenci izgovoriti sudbonosno "Da".

Crnogorski mediji navode informacije iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, koje kažu da vreme neće ići naruku mladencima. Prognozira se promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom, a uveče se na crnogorskom primorju očekuju pljuskovi praćeni grmljavinom.

Izvor: Vijesti.me

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

aha

10.07.2014 13:10

Prije mjesec dana hirurzi sa VMA su prisili saku djevojcici od devet godina i to uspjesno..I niko ali bas niko nije rekao BRAVO..a vise vam ti ljudi mogu valjati nego Nole i Jelena..zapamtite to..

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

10.07.2014 13:56

Navodno veliki Srbin venčava se u stranoj državi. Povrh svega neprijateljski nastrojenoj prema Srbiji... Strašno...

ODGOVORITE
Name

Ja

10.07.2014 14:16

Jel morao ovaj Srbin da pravi cirkus od vencanja.Sve se kao nesto desava i pomalo saznajemo.ponavljam nepotrebni cirkus.

ODGOVORITE
Name

Ponos

10.07.2014 15:19

Ne kvarite svojim komentarima najuspješnijem Srbinu dan koji je zaslužio provesti u sreći i veselju... Sve najbolje Noletu i Jeleni. Ti si srpski ponos i dika. IMAO SI SE ZA ŠTA I RODITI. Srećno u svim segmentima porodičnog i profesionalnog života. Zaslužio si sve najbolje.

ODGOVORITE
Name

VidovitaVanga

10.07.2014 15:43

Jao, narode, zašto pišete take negativne komentare! Dosta mi je više toga velikog srbovanja! Šta imate od toga?!! Novak Đoković je svetski teniser broj 1, zvezda na svetskom nebu i velika promocija za sve!!! A kao drugo, on je Crnoj Gori zabio klin u mali mozak sa tim činom, i pokazao, da je Sveti Štefan posle 40 godina ponovo prmio prve svetske zvezde. nekada su tamo odsedali Sofia Loren, Ričard barton, Elizabet Tejor... Taj ugled Svetom Štefanu vratio je Novak Đoković! I kako god, on je veći Srbin od mnogih Srba! Pljuj po Dodiku!!!

ODGOVORITE
Name

Nole no1

10.07.2014 16:43

Taj veliki Srbin je po ocu Crnogorac a po majci Hrvat ali ga to ne sprijecava da voli i predstavlja Srbiju na pravi nacin. Drugo,zaboravljate jednu drugu stranu price a to je humanitarna. Jedna engleska novina bas zahvaljujuci njemu ce da uplati pola miliona eura za ekskluzivne snimke vjencanja,vjerovatno i nisu jedini. I trece je i promocija Crnogorskog primorja i same Crne Gore od cega avi sutra mozemo imati koristi

ODGOVORITE