Нова решења за складиштење података

Компанија Кингстон Дигитал представила је 9. јула два решења за брзо складиштење намењена таблетима и Андроид паметним телефонима, ДатаТравелер мицроДуо 3.0 флеш диск као и нове мицроСДХЦ/СДXЦ УХС-И 90Р/45W картице класе 10.

Информационе технологије 10.07.2014 | 09:10
Нова решења за складиштење података

ДатаТравелер мицроДуо 3.0 обезбеђује додатни простор за складиштење за преносне уређаје који подржавају ОТГ функционалност као што су паметни телефони и таблети. Захваљујући поседовању оба стандарда, УСБ 3.0 и мицроУСБ конектора, диск се може једноставно повезати са мобилним уређајима и ПЦ рачунарима.

ДатаТравелер мицроДуо 3.0 може проширити складиште АндроидТМ уређаја до 64ГБ, једноставним преношењем великих фајлова, фотографија, видео садржаја и музике са телефона или таблета на УСБ диск и обрнуто. УСБ 3.0 и мицроУСБ диск за двоструким интерфејсом може се користити са било којим УСБ Он-Тхе-Го компатибилним уређајем дозвољавајући на тај начин корисницима да преносе податке без прикључивања уређаја на рачунар1. Нови диск је следећа генерација скоро представљеног ДатаТравелер мицроДуо 2.0.

Листу уређаја који подржавју УСБ Он-Тхе-Го функционалност можете наћи овде.

ДатаТравелер мицроДуо 3.0 је доступан у верзијама капацитета од 16ГБ, 32ГБ и 64ГБ и подржан је петогодишњом гаранцијом.

Нова мицроСДХЦ/СДXЦ УХС-И картица класе 10 пружа 90Р/45W перформансе које омогућавају континуирано снимање видео материјала и фотографија. Кингстон мицроСДХЦ/СДXЦ УХС-И картица класе 10 је доступна у капацитетима од 16ГБ, 32ГБ и 64ГБ. Велика брзина читања од 90МБ/с и брзина уписа од 45МБ/с омогућавју корисницима снимање фулл ХД видеа, 3Д видеа и емитовање у реалном времену без прекида, уз истовремено снимање фотографија.

УХС-И 90Р/45W мицроСДХЦ/СДXЦ картица класе 10 има доживотну гаранцију. Оба производа имају бесплатну техничку подршку.

Коментари / 0

Оставите коментар