Незахвалан задатак члана Предсједништва

Предсједник СНСД-а Милорад Додик најавио је да ће кандидат ове странке и коалиционих партнера за члана Предсједништва БиХ на октобарским изборима бити познат у понедјељак или уторак.

Република Српска 05.07.2014 | 08:23
Незахвалан задатак члана Предсједништва

"Задатак новог члана Предсједништва БиХ, кога ћемо предложити, биће да се бори за аутономију и независност Републике Српске", истакао је Додик синоћ у Градишци, гдје је присуствовао Првом фестивалу Младих социјалдемократа.

Додик је рекао да ће то бити најкомпетентнија личност, јер су задаци члана Предсједништва БиХ из Републике Српске веома комплексни и важни.

"То мора бити снажна и поуздана личност и направићемо прави избор", нагласио је Додик.

Додик је најавио да ће СНСД имати своје кандидате и за изборе у готово свим кантонима у БиХ, па чак и тамо гдје ова странка нема бројно чланство.

Извор: СРНА

Коментари / 43

Оставите коментар
Name

Едо , Слатина-Тузла

04.07.2014 06:24

Док год постоји заједничка држава и једним и другим ће главни адут бити национализам а знате зашто? Зато што других адута немају. Неспособни су и једни и други да било шта ураде осим да пљачкају овај ионако осиромашени народ. Данас у БиХ имате два ентитеа у којима дјеца сањају да оду, искривљен систем вриједности у којима се олигархија са својим потомцима бахати на конто новца који су покрали од поштеног и сиромашног становништва и нема никаквих назнака за бољу будућност. Нажалост из БиХ свако нормалан мора да има жељу да оде јер није могуће опстати у тој држави осим ако нисте припрдак власти, син или ћерка неког од олигархије или једноставно будала која то све не види. Наведеним није проблем останка. Да парадокс буде већи ови сиромашни који су покрадени уче своју дјецу како и они треба да буду као ови што су их покрали а поштених људи и породица је све мање и мање ... то је пут који конвергира у нулу односно у ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Попо

04.07.2014 06:25

Цуј да се бори за независност и аутономију.... Па ово висе нема смисла!!! На цему они темеље изборни програм???!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

04.07.2014 06:26

Е управо ту гдје показујеш прстом је Брчко, било накад у Републици Српској али си га ти 1999. дао Хрватима и Муслиманима и постао је дистрикт! Тим потезом преполовио си Републику Српску на 2 дијела а народу причаш бајке!Био си и остао само страни амерички плаћеник који мудро пљачка и уништава Републику Српску а прича супротно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД

04.07.2014 06:30

БАЈА ЛУПАС НИКО ТИ ВИСЕ НИСТА НЕВЈЕРУЈЕ. ТЕБЕ ЦЕКА ЦОРКА ЗА СВЕ ТВОЈЕ ЛОПОВЛУКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опремљен

04.07.2014 06:34

Цуј ово шта човјек мисли о себи поуздана и снажна личност. Сназно сте ударили намете народу а својим породицама обезбједили богатство које ни цукун цукун унуцад неће моћи потрошити. Ви сте једни обични крпељи који исисавају народу и посљедњу кап крви

ОДГОВОРИТЕ
Name

јединствена_БиХ

04.07.2014 06:43

Баја је далеко најбољи западни играц у стварању јединствене БиХ и укидању Републике Српске. Српску је за вријеме своје власти довео до просјацког стапа, сада це се морати испунити бас све сто буде заповијед од ММФ-а и странаца. Руси су приликом поплава показали да на Републику Српску рацунају једино када треба за мале паре купити какву добру фабрику ( па је онда најцесце унистити). Прице о референдуму су заиста за малу дјецу. Ако за 10 година није успио направити нити један конкретан корак ка независности онда по цистој логици и математици додје да му треба бесконацно много времена да је одведе у независност. Браво Баја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кнез

04.07.2014 06:55

девет година демагогије плус девет година лоповије конацан збир после октобра зваце се цорка

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

04.07.2014 07:04

Ја не знам засто такви коментари кад вец знате да це изгубити избореи заврсити у "цорки".Нема потребе видовити коментатори

ОДГОВОРИТЕ
Name

:-)

04.07.2014 07:22

За ову "патку" и отрцану прицу недостаје му Харис Силајђић са друге стране да укида Републику Српску. Надам се само да неце бити стари штос исте наивћине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мркаљ.

04.07.2014 07:29

Ово се зове ВИЗА за прослост.Додина утопија, зивимо у дрзави ције су водје мајстори лицемерја и лази. Њихову смо смртну игру и њихово коло дехуманизације прихватили као једину смисљену, дакле нузну игру. Какво понизење цовјека..! С тим устаје, с тим се зиви..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миско

04.07.2014 07:34

Утопљеник се и за сламку хвата. Ти би нас И у рат повео само да останес на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцки дринцер

04.07.2014 07:44

Знаци ако се Република Српска покуса отцијепити нема висе БИХ. А Дејтон казе колико сам цуо нема БИХ нема Републике Српске ста онда и ово мало младости сто је остало треба побити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рицк

04.07.2014 07:48

А на слици показује Брцко и говори: Ово смо изгубили за вријеме мог мандата. Рекао сам да цу као морални цин подннијети оставку али, као и све друго, слагао сам вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

04.07.2014 07:50

Упро си прст у 1992г.Сад је 2014г. ако ниси знао олади бре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босниакум

04.07.2014 07:50

Вјеровали или не ја бих волио да Додик добије још један мандат,он је пуно тога урадио ка урушавању Републике Српске,иде "уз нос"цијелом свијету,бахат и некултуран политичар, финсијски срозава ентитет, привреду у ентитету доводи на кољена, сама рафинерија у Броду је у дубиози од 60 милиона € или долара а "власници" његови Руси. Он скоро уђе у онај авион и каже"одо мало до Путина" хеххехех, моожжжддааа је успио направити фотографију са Путином. Будући члан предсједнишзва по Уставу се не смије залагати ни за какву независност, то је противуставна активност и за такво нешто се може завршити у ћорки. Миле још један мандат и остаће ти празна љуштура а Република Српска ће бити само сврха самој себи. Сретно Милле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

04.07.2014 07:51

Заиста је интересантно до које мјере је Милорад Додик спреман ићи са том неком небулозном причом у тренутку (скоро) потпуног економског слома поготово сад након ових катастрофалних поплава које су се десиле,на жалост... Можда он стварно вјерује у своју изборну побједу и поред свега што се десило... Остаје да се види колико ове његове већ добро познате и истрошене приче "пију воде" код обичног човјека...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дерим

04.07.2014 07:53

Баја, Баја бајице мрак си од цовека- припреми Ове бајке за кп дом Фоца!!! О Д Л А З И!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

04.07.2014 08:01

Додик је најавио да ће СНСД имати своје кандидате и за изборе у готово свим кантонима у БиХ, па чак и тамо гдје ова странка нема бројно чланство. Значи хоће власт на сваком педљу БиХ? Све као нешто против а хоће власт свугдје у БИХ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васо

04.07.2014 08:26

Цитам ове коментаре па се све стипам да видим јесам ли зив,а и узео сам календар да видим који је мјесец,као да је половина октобра тако ми ови коментари лице.те у затвору је у Фоци у Русији је побјего,али изгледа сто је баби мило то јој се и снило.Јадна је наса памет...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

04.07.2014 08:47

Ако се буде борио за независност, као сто се у рату борио јадни ми онда.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

04.07.2014 08:55

Шта је са оним помпезно највљиваним руским кредитом што га Додик најави у јеку кризе око Крима?Је ли оно би 500 милиона долара?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАНТРА

04.07.2014 09:14

Једини рецепт да БиХ постане нормална земља за зивот, не мора бити Свајцарска, али нормална европска земља јесте да три њена народа науче у обданишту сљедеће мантре и то понављају сами себи сваки дан по хиљаду пута: 1. Бошњаци: БиХ не може бити земља само једног народа и са једним нивоом власти. БиХ је сложена земља са ентитетима, кантонима и дистриктом. 2. Срби: РС је ентитет и не може постојати изван БиХ. РС мора бити УКЉУЦИВА, а не УВИЈЕК ИСКЉУЦИВА, јер њена ИСКЉУЦИВОСТ из БиХ директно осиромасује народ који ту зиви. 3. Хрвати: БиХ не мозе мијењати унутрасњу организацију у наредних стотину година минимално, јер такву организацију гарантују највеће свјетске силе и не пада им на памет да се баве отварањем питања нових ентитета и урусавањем постојеце организације. И онда један заједницка мантра: Политицке елите Срба, Хрвата и Босњака зиве у братству и јединству ево вец 20 година, а и током рата. Политицке елите Срба, Хрвата и Босњака трују и пласе народ новим ратовима сукобима подјелама као једини нацин политицког опстанка. Док год народ вјерује у 20 година исте прице бице сиромасан биједан, јадан, огорцен, бесперспективан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

04.07.2014 09:24

НАЖАЛОСТ НЕМА ШАНСЕ ЗА ЗАТВОР... ОВО ЈЕ ЦИСТА ПСИХИЈАТРИЈА СОКОЛАЦ ЗАТВОРЕНОГ ТИПА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

04.07.2014 09:30

Прво - ко вјерује више овом окорјелом криминалцу? Друго - нелогично ми је да члан Предсједништва руши државу за коју обавља посао (као кад бисте у електродистрибуцији запослили човјека чији задатак је да кида електричне водове). Треће - ова и оваква инат политика нас Србе може много да кошта, па на изборима у октобру гласајте паметно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.07.2014 09:56

имамо ли толико глупе омладине??????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

04.07.2014 10:32

Ето СНСД је савезник Златка Лагумџије а тај Златко толико мајоризира Србе, узима српске политичке и друге позиције, ставља "своје Србе" гдје год хоће у Федерацији, да оно што му Хрвати приговарају у погледу Жељка Комшића је ништа шта Златко ради Србима у Федерацији БИх и опет Додик воли Златка, опет Додик диже глас за права Хрвата у вези са Жељком Комшићем и каже не може Жељко као добитиник ратног признања "ЗЛАТНИ ЉИЉАН" бити репрезентативан представник Хрвата (то Миле Додик каже?) а шути о томе да је потпредсједник Федерације БиХ (Златков Србин) Светозар Пударић такође "ЗЛАТНИ ЉИЉАН" (добитник ратног признања "ЗЛАТНИ ЉИЉАН", као припаник Армије РБиХ.О томе Додик шути? А брине га Комшић?Кога Додик представља Хрвате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Картограф

04.07.2014 10:46

Ево засто је Додику стало да се бори до васе посљедње марке за независност: Развој Бакинаца од 2006 до 2014! хттп://www.ладда-упп.се/билдер/псстпкyмвyекxт/ Све је доступно и на Гоогле Еартх, ако неко сумња у аутентицност слике!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок

04.07.2014 11:00

Независност од оних који су нам највише помогли кад је надирала вода??? Нека, хвала, ја бих радије живио с њима, па нека су друге вјере и нације, него да живим са лоповима какав је Миле и компанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гусле..

04.07.2014 11:12

Мозе ли неко замолити гусларе да ураде коју пјесму на тему економије и медјународних пословних релација, цини ми се да Додо само гусларе слуса па не би било лосе ово...

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја2

04.07.2014 11:31

Без БиХ нема РС,као сто без РС нема ни БиХ,то Миле добро зна ал ет мало пали јадни народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

босанац

04.07.2014 11:45

Шта ће му за то члан предсједништва, да бере сваки мјесец по 6000-7000 КМ? И ко бива он ће се изборит да и дуга два члана подрже његов приједлог!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

круско

04.07.2014 11:58

Србуј брате србуј, од памтивјека се на томе овде избори добијају,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Попу-си-пим-пек

04.07.2014 12:09

Баја бубало

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

04.07.2014 12:11

Миле мајцин сине дотјеро си цара до дувара е не мозе висе стани мало бато доста је било твоја прица вриједи само за дјецији вртиц а код нас које си изварао два пута нема висе пролаза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Травницанин

04.07.2014 12:32

Ја бих да поставим само једно питање, а оно је: У цему је толики проблем у његовој глави засто зели независну Републику Српску, кад је Република Српска према Уставу енитет са Србима, Хрватима, Босњацима и осталим? Ста добија Република Српска ако би одвојила, осим ето како казе Додиј вјековне зеље за својом земљом. Разумијем да има тескоца у процесу дрзаве БХ, али се те тескоце могу на друге нацине ријесити. И није истина да је како је некад рекао Додик или неко његов близак, да су УСА конфедрациај и да се могу увијек одвојити, као сто се и кантони у Сwисс не могу одвојити, а нити покрајние у Њемацкој или Спанији или Великој Британији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

види види

04.07.2014 12:49

Шта је он: ловац или риболовац, не знам, али знам нешто друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

04.07.2014 14:39

Овај Баја мајке ми висе лупо од оног змаја од Сипова. Змај бар не соли никоме памет. А овај лупа без везе, а јос нам и соли памет. Е ста преставља један народ. Неки казу какав је председник такав и народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

04.07.2014 14:54

Погледајте само слику и којим прстом Баја буба бувара показује на независност Републике Српске и све је јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоја

04.07.2014 17:08

Два пута си добио изборе, на исту реторику, али ниста ниси остварио. Сад мозес добити само цорку, после избора

ОДГОВОРИТЕ
Name

борг

04.07.2014 19:19

Жељка је СНСД кандидат за члана предсједништва

ОДГОВОРИТЕ
Name

градјанин

04.07.2014 19:44

Знам лицно полицајца из дрзавних институција БиХ - границне полиције открио је сверц вриједан пар милиона марака (ГП Стрмица). Имао је низ проблема у слузби због тога. Од пријетњи покусаја отказа од стране Винка Думанцица јер су цигаретама - продајом и новцем финансирани странка ХДЗ и скривање генерала Готовине. Цовјек се обратио српском цлану пресједниства за помоц Небојси Радмановицу и тада пресједавајуцем Вијеца министара БиХ Николи Спирицу захтјевом за помоц и касније указао на огроман сверц и криминал у тој институцији... Никад одговор није добио. Било какав. Поуздано се зна да се ниста није предузимало због изразито пријатељских односа ХДЗ-а и СНСД-а! Документи кији су запримљени на адресе Вијеца министара и пресједниство бице ускоро јавно објављени а јавност и градјани бице запрепастени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

06.07.2014 13:22

Па не знам у цему це бити промјена са новим цланом предсједниства. Зар се и Радмановиц није борио за независну Српску???

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко_небитан

06.07.2014 18:27

Не говори он из малог мозга, одлицно зна на коју карту игра и н аовом порталу је вецина цивилизираног и урбаног свијета који распознаје добро од лосег, истинито од лази и реално од нереалног а његово гласацко тијело се зна које је.Ти људи само цују ста он говори, ти људи гледају само резимске медије и прате ста он казе, а он само њима са таквим и вијестима пуни уси.Има ли неко да покуса да види колико пута додик понови у мјесец дана ову фразу з акоју сви нормални људи знају да мозе да се оствари само уз крв до кољена , сви знамо да референдум мозе бити али зна се како и сви знамо да смо попљацкани до темеља а њему се то и исплатијер би у том хаосу удвоструцио, односно утроструцио богаство.И јос несто , мозда гријесим вецина коментара на овом посту је босњацких, мали број срба писе на овом посту и коментарисе када се тице додика и његове политике, казем мозда гријесим али ако гријесим онда велико извињење.

ОДГОВОРИТЕ