Упозорење на нове непогоде у БиХ

Метеоаларм објавио је жуто упозорење за подручје цијеле БиХ, које предвиђа да вријеме може бити потенцијално опасно.

Босна и Херцеговина 30.06.2014 | 10:15
Упозорење на нове непогоде у БиХ

За Бањалуку, Фочу, Приједор и Требиње предвиђене су грмљависнке непогоде и киша од 30 до 50 литара по метру квадратном, као и за Вишеград, гдје ће дувати и вјетар јачине 40 километара на час.

Из Метеоаларма грађане обавјештавају да временске појаве које су прогнозиране нису неуобичајене, али да је потребан опрез ако планирају активности које су изложене метеоролошком ризику.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати претежно облачно, нестабилно и знатно свјежије вријеме, праћено кишом, пљусковима и грмљавином.

Највиша дневна температура од 16 до 23, на југу и сјевероистоку од 25 до 28 степени Целзијусових, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Израженији пљускови са грмљавином се очекују у источним и сјевероисточним крајевима, праћени појачаним вјетром, мјестимично и градом. 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

небитан

30.06.2014 09:03

А ђе баш сад кад треба попис да крене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

30.06.2014 09:08

И нико у овој канализацији од дрзаве да постави питање надлезним министарствима: 1.Ко су авиони који нам свакодневно прељецу изнад глава и ста испустају у атмосферу изнад нас?? Праве на стотине прелета дневно и сви то гледају непрестано. 2. Ко им је дао одобрење да користе ваздусни простор ове канализације од дрзаве? 3. Какви се експерименти раде над нама овдје и ста је крајњи циљ свега. Ако је крајњи циљ да се сви иселимо, нека нас потрпају у неке возове и одвезу у неки нови збирни центар да се бар не патимо превисе. Кад слусам ове метеорологе поцињем да осјецам велику тугу јер прогнозирају несто за сто они најбоље знају да није природно и умјесто да проговоре о томе на прави нацин, и даље прогнозирају, и збуњују овај вец у цвор свезан, напацени народ. Нека их је срамота и народа и струке. Умјесто сто гурате главе у пјесак, реците јавно,свима, ста су пројекти НАТО-а о контроли климе и хране, ста нам раде сваки дан, подигните ниво свјести људи до тацке да се поцнемо бранити од сваког зла које нас сналази, прије него ли нас нестане!!! А снасло нас је превисе зла и извана, јос висе изнутра. Ако све ово презивимо ни радијација нам неце моци ниста!! Срам Вас било МЕТЕОРОЛОЗИ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

небитан

30.06.2014 09:53

Милораде пријатељу пусти теорије завјере, ми смо толико јадни да нам је и киша сад опасност по живу главу. Нама је увјек неко други крив. Зашто се годинама канали не чисте, насипе нико не ради. Колико је до сада уложено у одбране од поплава? Једна велика 0. И један од највећих проблема је претјерана експлотација шума (само једно дрво може да прими око 400 литара воде, а топола и до 800).

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни мрки

30.06.2014 10:00

И мени ово превисе на манипулацију смрди него природа

ОДГОВОРИТЕ
Name

чича

30.06.2014 10:01

Потпуно јасан и исправан коментар од "Милорада"... Довољно је погледати у небо док запрашују и већ знамо да је за два дана ново невријеме.... Засипају нас цхемтреилсиам пуним алуминијума, баријума и осталих тешких метала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није важно

30.06.2014 10:02

Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј нас грешне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

30.06.2014 11:31

Мислим да се не ради о теорији завјере. Опште позната чињеница је да човјек може утицати на метеоролошке појаве, не само уништавањем природних ресурса-шума, већ и развојем одређених технологија.Питање је зашто нити једну годину до сада,у Москви на дан 9.маја када се одржава војна парада руске војске, не пада киша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

30.06.2014 12:51

Маните се глупости авиона прасења и којеста видите ли да је данас зло и у слвенији а ми само како су сви против срба саберимо се мало и сватимо да су климатски поремецаји свакодневница просле године је поплављена њемацка ко њи праси дајмо се мало у памет и не брукај мо се глупим коментарима

ОДГОВОРИТЕ