У моди је ниски реп

С обзиром на то да се у ово доба године најбоље осећамо када покупимо косу, фризери су предложили неколико облика који ће бити врло актуелни. Један од најатрактивнијих је ниски реп.

Мода и љепота 28.06.2014 | 11:05
У моди је ниски реп

Свака дама зна да је коса један од главних женских адута и да и те како може да допринесе бољем изгледу. Баш зато, готово све жене поклањају велику пажњу избору фризуре, нарочито лети када коса посебно долази до изражаја.

С обзиром на то да се у ово доба године најбоље осећамо када покупимо косу, фризери су предложили неколико облика који ће бити врло актуелни ове сезоне. Један од најатрактивнијих је ниски реп за који, иначе, модни стручњаци кажу да најбоље одражава стил. Заправо ова фризура једнако је и грациозна, отмена, елегантна и врло опуштена у зависности од одевне комбинације. У исто време, она даје печат комплетном изгледу, јер још више истиче стил.

Косу можете везати на више начина и управо је у томе и тајна ове фризуре:

1. У класичној варијанти реп је зализан на потиљку, а овакву фризуру можете носити у свакој прилици. Одлично стоји уз смокеy-еyес мејкап технику. Ако желите нешто другачији изглед, довољно је да пустите неколико праменчића са стране.

2. Елегантнију варијанту чини реп везан са стране - довољно је да косу покупите и благо вежете у страну једноставном усконицом или гумицом.

3. За даме које воле лежернију варијанту идеалан је благо разбарушен реп са извученим праменовима, као и онај пресавијен на пола.

4. Ако имате равну косу фризери предлажу да је покупите на потиљку, а део са стране пребаците иза ушију - управо овај детаљ чини ову фризуру и једноставном и врло отменом.

5. На таласастој и коврџавој коси реп на потиљку увек изгледа необавезно, али и веома женствено и елегантно.

6. Уколико желите да ову фризуру учините још занимљивијом можете да натапирате горњи део косе, па тек онда да је вежете гумицом или закачите шналом. Потом је мало разбарушите чешљем или прстима и нанесите лак.

7. Одличан ефекат добићете и ако згужвате косу помоћу пене или креме, а онда је лагано вежете на потиљку и извучете праменчиће са стране.

Коментари / 0

Оставите коментар