Шкундрићев портпарол производио марихуану

Милан Будимир (33), члан организоване криминалне групе која је производила генетски модификовану марихуану сканк, некадашњи је портпарол министра за рударство и енергетику Петра Шкундрића.

Србија 21.06.2014 | 14:11
Шкундрићев портпарол производио марихуану

 

Према сазнањима "Курира", Будимир је био организатор четворочлане групе, која је дрогу производила у лабораторијама у Београду и селу Гредетин код Алексинца. Истрага је покренута и против Невена Маринковића, Бранислава Михајловића и Бобана Лазића, а суд је свима одредио притвор до 30 дана.

- Милан Будимир радио је као портпарол Петра Шкундрића док је овај водио Министарство рударства и енергетике. Након тога је, званично, остао у тим водама, али је заправо водио двоструки живот.

Организовао је групу која је почела да прави сканк. Направљене су две лабораторије, једна у Гредетину, друга у Београду - објашњава извор Курира.

У акцији је укупно откривено 400 засада сканка висине од по два метра. Засади су били у фази сазревања и у припреми за даљу продају, а нађено је и неколико килограма већ произведене дроге.

Нико од мештана овог алексиначког села није ни слутио да се у њиховом комшилуку дешава нешто сумњиво.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xxx

21.06.2014 14:06

како га није стид седе косе? је ли давао дрогу својој деци ма таквим треба одмах метак у цело!

ОДГОВОРИТЕ