Лажна брига одговорних за укидање рачуна СДС

"Најновије најаве које долазе из СНСД да на изборима које је расписао ЦИК не треба да учествује ни једна партија из Републике Српске док се Српској демократској странци не омогући учешће на изборима дволично је и помало јадно. Управо они који се, наводно, солидаришу са Српском демократском странком дијеле одговорност за укидање рачуна у банци са домаћим капиталом која је под директном контролом СНСД-а и која је под ингеренцијом Агенције за банкарство Републике Српске", истакао је др Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке. 

Република Српска 10.05.2024 | 13:35
Лажна брига одговорних за укидање рачуна СДС

“Чињеница је, такође, да је ова власт мјесецима понављала да на изборе излази по новом изборном закону Републике Српске а сва ова представа је само још једна манипулација и скретање пажње са кључних проблема с којим се суочава Република Српска”, казао је Миличевић. 

Он поручује да ће поред свих лажних говора и најава, СНСД изаћи на изборе које је расписао ЦИК иако су управо они били најгласнији да Република Српска треба да спроведе локалне изборе по својим правилима, истовремено наглашавајући да ЦИК неће моћи спровести изборе на простору Републике Српске и да ће бити спријечени уколико то покушају да ураде.

“То је још једно дерогирање закона и одлука донесених у НСРС јер од самог почетка нико из СНСД није ни имао намјеру да тај закон ступи на снагу, него се као и увјек до сада трговало са надлежностима Републике Српске које се на овај начин поново обесмишљавају”, нагласио је Миличевић и додао:

“Тако је и са разним референдумима, агенцијама, законима и другим надлежностима. Све чине само да би ова власт опстала, без обзира на цијену. Што је СНСД дуже на власти, све мање је Републике Српске”.

Предсједник СДС је подсјетио да су говорили и о спречавању дјеловања СИПЕ на простору Републике Српске, хапшењу и протјеривању неких "туриста ", границама које постоје, независности, а заправо је све супротно од онога што раде.

“Много је институција и овлаштења које је ова власт обесмислила својим (не)промишљеним потезима. Политика коју проводи СНСД је фокусирана само на очување сопствених интереса на челу са једним човјеком. Политика СДС-а је одговорна национална политика на добробит свих грађана Републике Српске. Порука овој власти је да не бране Српску демократску странку и не крију се иза ње”, поручио је Миличевић.

Он је поручио да ће Српска демократска странка постојати, учестовати на свим будућим изборима и преузеће одговорност за Републику Српску!

(БН)

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Гојко

10.05.2024 13:48

Браво Милане, са лажним патриотама, лицемјерима и преварантима који 15 година сију демагогију, водећи жедан народ преко воде, нема преговора. Што их прије скинемо, прије ћемо престати да тонемо и уништавамо Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Гојко

10.05.2024 14:30

Шта сте се раскукали , ваше је давно прошло.

Name

Дарко

10.05.2024 13:48

Са лоповима, уништитељима привреде, друштва, морала и свих нормалних вриједности, нема разговора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.05.2024 13:56

На целу РС треба да буде СДС јер је СДС створио РС

Name

Ре ре гојко

11.05.2024 01:47

Јес твоје фукаро ..СДС ЈЕ ПРЕЗИВИО И МНОГО ВЕЦЕ ЈАДЕ ОД СЕКТЕ

Name

Горан

10.05.2024 13:50

Они ништа нормално народу не нуде,бисим лажи, преваре, деструкције и све мање Републике Српске. Што прије оду то боље...дугове које су оставили и привредну пустош нећемо вратити у нормалу ни за 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

10.05.2024 13:50

Са режимом се не разговара, режим се руши!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

10.05.2024 13:51

Све су опљачкали, до дјечије колијевјке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

10.05.2024 13:53

Колико су фирми уништили, банака опљачјали!? Гдје су Фармаленд, Раоп, Алумина, Чајевец, Шецерана, Панафлеx, Фабрика дувана Бањалука...пред распадом су РИТЕ Угљевик, Гацко...тешка пустош.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недељко

10.05.2024 13:56

Ако народ сада није схватио ко нас води и којим путем урушавају Републику Српску, онда никада неће ни видјети. Натоварили су нам мржњу запада, резолуцију, санкције...а све због бајиних личних интереса, опстанка на власти и породичног бизниса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

10.05.2024 13:58

Браво Милане, са њима ни у Цркву, а камоли за сто. Њихова крајња намјера је да вас увуку у своје блато у коме се већ неко вријеме дебело даве. Не прилази им и не прљај руке, јер ко год је пришао, постао је губитник, а има, нажалост и покојника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко

10.05.2024 14:01

Са онима који су од Републике Српске направили љуштуру ни на километар близу. Народ их је прочитао и напокон схватио да су управо они највећи непријатељи опстанка српског народа преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!

10.05.2024 14:08

И даље позерски,глумачки пуцањ у празно. Ништа урадили нисте да исправите начињену грешку. Да гдин Босић синоћ не рече што је рекао никада ти ово не би изјавио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арм.

10.05.2024 15:14

Ре! У праву си друже,понавља Босићеве ријечи,касни.

Name

СДС

10.05.2024 15:05

Кад помислим да не могу Ици мозе и да су дотакли дно Додик све изненади. Какав лицемјер

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

10.05.2024 15:09

мени кад неко из снсд каже добро јутро или добар дан,погледам колико је сати,јер ја њима ни никоме из снсд и њихове коалиције не вјерујем ништа.Како да вјерујем ономе који је уништио РС,народ завадио,раселио,а локална власт запошљава само своје активисте и оне који су прелетили код њих у снсд или код њихових коалиционих партнера.А о постављању незналица са дипломама факултета стеченим у шесдесетим годинама не треба ни писати.Поносим се са собом и мојом породицом,која је сачувала образ и понос,и никад нисмо ни помислили низакакву привилегију да се прикњучимо онима који не цијене знање,већ само полтронство.Хвала богу,поштеним радом и чистим образом корачамо кроз живот.А они који су ољувалинпо додикз,сад су раме уз раме са њим,али на функцији,типа нешић,стевандић,чавић,бањац,васић,талић,петровић итдитд,не треба причати.унњихов патриотизам ја не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Криви навод

10.05.2024 15:58

Брига их као и за лањски снијег!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Банкар

13.05.2024 09:03

Сада када немате конта као да не постојите! А и да га опет добијете, ста даље?

ОДГОВОРИТЕ