Škundrićev portparol proizvodio marihuanu

Milan Budimir (33), član organizovane kriminalne grupe koja je proizvodila genetski modifikovanu marihuanu skank, nekadašnji je portparol ministra za rudarstvo i energetiku Petra Škundrića.

Srbija 21.06.2014 | 14:11
Škundrićev portparol proizvodio marihuanu

 

Prema saznanjima "Kurira", Budimir je bio organizator četvoročlane grupe, koja je drogu proizvodila u laboratorijama u Beogradu i selu Gredetin kod Aleksinca. Istraga je pokrenuta i protiv Nevena Marinkovića, Branislava Mihajlovića i Bobana Lazića, a sud je svima odredio pritvor do 30 dana.

- Milan Budimir radio je kao portparol Petra Škundrića dok je ovaj vodio Ministarstvo rudarstva i energetike. Nakon toga je, zvanično, ostao u tim vodama, ali je zapravo vodio dvostruki život.

Organizovao je grupu koja je počela da pravi skank. Napravljene su dve laboratorije, jedna u Gredetinu, druga u Beogradu - objašnjava izvor Kurira.

U akciji je ukupno otkriveno 400 zasada skanka visine od po dva metra. Zasadi su bili u fazi sazrevanja i u pripremi za dalju prodaju, a nađeno je i nekoliko kilograma već proizvedene droge.

Niko od meštana ovog aleksinačkog sela nije ni slutio da se u njihovom komšiluku dešava nešto sumnjivo.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

xxx

21.06.2014 14:06

kako ga nije stid sede kose? je li davao drogu svojoj deci ma takvim treba odmah metak u celo!

ODGOVORITE