MTEL Turska premijerno prikazao film „Nedelja“ u Istanbulu

Od Dorćola do Istanbula – premijera filma i za publiku u Turskoj

Srbija 20.05.2024 | 18:46
MTEL Turska premijerno prikazao film „Nedelja“ u Istanbulu

Film „Nedelja“, koji prati život velike muzičke zvezde Džeja Ramadanovskog, premijerno je prikazan u bioskopu „Atlas“, u Istanbulu. Premijeru ovog filma, koji je do sada videlo više od milion ljudi u Evropi, organizovala je kompanija MTEL Turska.

MTEL Turska je najmlađi televizijski operator na tržištu ove zemlje, koji u svojoj ponudi nudi najkvalitetniji televizijski sadržaj sa Balkana, Turske i celog sveta.

Zahvaljujući ovoj kompaniji, publika u Istanbulu imala je priliku da se, nakon premijere, druži sa glumcima filma Stefanom Vukićem i Mašom Đorđević kao i sa producentom Vladanom Anđelkovićem. 

„MTEL Turska je kompanija koja na turskom tržištu distribuira televizijske kanale. Imamo u ponudi skoro sav televizijski sadržaj iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i turske i internacionalne kanale. Ove sezone smo napravili televizijski paket za hotele na turskoj obali kako bi se gostima sa Balkana, koji u velikom broju letuju po turskim letovalištima, pružila mogućnost da gledaju domaću televiziju dok su na odmoru.

Sve to je deo našeg strateškog plana da se proširimo na tržištu Turske i upoznamo korisnike sa svim benefitima MTEL televizije“,  izjavio je Zoran Drašković, generalni direktor MTEL Turske, ističući zadovoljstvo što je upravo ova kompanija domaćin premijernog prikazivanja filma „Nedelja“ u Turskoj.

Film „Nedelja“ prati život popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, od njegove rane mladosti do ulaska u svet muzike. Ovaj dorćolski dečak, šarmantan, ali preke naravi, proveo je deo mladosti u popravnim domovima, odakle počinje i filmska priča. Pored teškog života, uspeo je da izgradi svoje mesto na muzičkoj sceni iako mu je pevanje bilo usputna zabava.  

„Ponosan sam na činjenicu da se baš film o Džeju premijerno prikazao među našim prijateljima u Turskoj i da je ovako dobro prihvaćen. Trudićemo se da ga uvrstimo u redovnu bioskopsku premijeru u celoj Turskoj“ izjavio je Vladan Anđelković, producent filma.

Premijera „Nedelje“ izazvala je veliko interesovanje javnosti pa su među zvanicama bili i zamenik Guvernera Istanbula, predstavnici konzulata Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije kao i mnogi drugi uvaženi gosti.

Reakcije publike na prikazani film pokazale su da se dobar film lako prepoznaje na svim meridijanima, kao i da poseduje onu vrstu univerzalnosti sa kojom gledaoci mogu da se povežu.

Nakon premijernog prikazivanja, film će u svom domu prvi moći da gledaju upravo korisnici MTEL Turska televizije, kojima je na raspolaganju najbolji filmski i serijski program kao i muzika sa Balkana, dok za one koji preferiraju sport, MTEL Turska nudi najbogatiji sportski sadržaj, kako sa prostora bivše Jugoslavije, tako i iz celog sveta. 

(PR) Foto: PR