Прије напада сам вјеровао полицији!

- Мој син није уплетен, а неки су хтели да га окриве за нешто што није урадио. Ја чак ни њему не бих веровао да снимак није пронађен, јер сам човек државе и веровао сам да је истина оно што полиција напише или каже - рекао је премијер Србије.

Србија 16.06.2014 | 08:35
Прије напада сам вјеровао полицији!

Премијер Србије Александар Вучић изјавио да је поднео кривичне пријаве против особа које су покушале лажно да оптуже његовог сина да је претукао голмана Владимира Стојковића.

Александар Вучић изјавио је да је, пре лажних оптужби на рачун његовог сина за инцидент на сплаву “Ривер” 10. маја, веровао полицији, а да је после свега поднео кривичне пријаве против особа које су покушале лажно да оптуже његовог 16. годишњег сина да је наводно претукао голмана Владимира Стојковића.

- У току је истрага и чека се званичан резултат. Међутим, оно што је интересантно је да је човек који је писао ту прву службену белешку отишао на годишњи одмор на море. Сад се чека да се он врати како му не би била угрожена радна права – рекао је Вучић.

Он је објаснио да се на снимку види као његов син није био ни на 50 метара од Стојковића и његовог телохранитеља, ниједног секунда се не виде, излазе у различитим моментима са сат времена разлике, да Стојковића и полицајца који га чува удара знатно старији и снажнији човек који и не личи на Вучићевог сина.

- Полицајац који је потписао службену белешку је рекао да му је Стојковићев телохранитељ рекао да је то био Данило. Међутим, он тврди да никад није поменуо мог сина и да је спреман да иде на полиграф. Сад имам три службене белешке – рекао је премијер, истичући да зна да је то био покушај додатних притисака на њега.

- Очигледно да је реч о синхронизованом нападу на мене и моју породицу. Ко стоји иза тога? Нисам поборник теорије завере, пре бих поверовао у грешку, али видећемо – рекао је Вучић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

W.

17.06.2014 03:43

Сатанизација света је почела 1999 године! И сваки дан је све горе и горе....

ОДГОВОРИТЕ