Prije napada sam vjerovao policiji!

- Moj sin nije upleten, a neki su hteli da ga okrive za nešto što nije uradio. Ja čak ni njemu ne bih verovao da snimak nije pronađen, jer sam čovek države i verovao sam da je istina ono što policija napiše ili kaže - rekao je premijer Srbije.

Srbija 16.06.2014 | 08:35
Prije napada sam vjerovao policiji!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio da je podneo krivične prijave protiv osoba koje su pokušale lažno da optuže njegovog sina da je pretukao golmana Vladimira Stojkovića.

Aleksandar Vučić izjavio je da je, pre lažnih optužbi na račun njegovog sina za incident na splavu “River” 10. maja, verovao policiji, a da je posle svega podneo krivične prijave protiv osoba koje su pokušale lažno da optuže njegovog 16. godišnjeg sina da je navodno pretukao golmana Vladimira Stojkovića.

- U toku je istraga i čeka se zvaničan rezultat. Međutim, ono što je interesantno je da je čovek koji je pisao tu prvu službenu belešku otišao na godišnji odmor na more. Sad se čeka da se on vrati kako mu ne bi bila ugrožena radna prava – rekao je Vučić.

On je objasnio da se na snimku vidi kao njegov sin nije bio ni na 50 metara od Stojkovića i njegovog telohranitelja, nijednog sekunda se ne vide, izlaze u različitim momentima sa sat vremena razlike, da Stojkovića i policajca koji ga čuva udara znatno stariji i snažniji čovek koji i ne liči na Vučićevog sina.

- Policajac koji je potpisao službenu belešku je rekao da mu je Stojkovićev telohranitelj rekao da je to bio Danilo. Međutim, on tvrdi da nikad nije pomenuo mog sina i da je spreman da ide na poligraf. Sad imam tri službene beleške – rekao je premijer, ističući da zna da je to bio pokušaj dodatnih pritisaka na njega.

- Očigledno da je reč o sinhronizovanom napadu na mene i moju porodicu. Ko stoji iza toga? Nisam pobornik teorije zavere, pre bih poverovao u grešku, ali videćemo – rekao je Vučić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

W.

17.06.2014 03:43

Satanizacija sveta je počela 1999 godine! I svaki dan je sve gore i gore....

ODGOVORITE