Цвјетне комбинације за љето

Многим дамама је миљен цветни дезен, вероватно због тога што је најефектнији, увек упечатљив без обзира на то да ли је на одећи или детаљима.

Мода и љепота 11.06.2014 | 07:05
Цвјетне комбинације за љето

Модна сцена ове сезоне изгледа као најлепша пролећна башта. Дизајнери су се максимално поиграли са цветним мотивима и колекције освежили најлепшим сликама природе. Многим дамама ово је и омиљен дезен, вероватно због тога што је најефектнији, увек упечатљив без обзира на то да ли је на одећи или детаљима. Осим што подиже расположење, цвеће даје изгледу посебну дозу романтике и отмености.

Стилисти истичу да изглед највише зависи од тога како искомбинујете гардеробу. Флорални узорци се у новим линијама појављују у различитим димензијама и облицима, кроз геометријске и апстрактне дезене, као и у комбинацији са другим мотивима, јер делује још ефектније. Најдоминантнији су на хаљинама, које су зато врло женствене, па им је тешко одолети због шара, боја и атрактивних кројева. Истичу се модели у стилу педесетих година са уским струком, сечени испод груди, са ситним цветићима, пуф рукавима, као и они модернијег дизајна - кратки, деколтирани, изазовнији, са дубљим изрезима и карнерима.

Панталоне са цветним шарама су хит пролећа. Широке, равног кроја, у "харем" стилу, уске, са рамфлом, "звонцаре"... Било које да изаберете, нећете да погрешите, важно је само да буде крој који вама најбоље стоји. Модерни су и сакои са овим мотивом, који могу да освеже сваку одевну комбинацију, а одлично иду уз фармерке и хаљине. И сукње са цветним дезеном изгледају врло ефектно, можете да их носите у елегантој или кежуал варијанти, као и лепршаве тунике, мајице и кошуље са ситним или крупним цветовима.

Коментари / 0

Оставите коментар