Cvjetne kombinacije za ljeto

Mnogim damama je miljen cvetni dezen, verovatno zbog toga što je najefektniji, uvek upečatljiv bez obzira na to da li je na odeći ili detaljima.

Moda i ljepota 11.06.2014 | 07:05
Cvjetne kombinacije za ljeto

Modna scena ove sezone izgleda kao najlepša prolećna bašta. Dizajneri su se maksimalno poigrali sa cvetnim motivima i kolekcije osvežili najlepšim slikama prirode. Mnogim damama ovo je i omiljen dezen, verovatno zbog toga što je najefektniji, uvek upečatljiv bez obzira na to da li je na odeći ili detaljima. Osim što podiže raspoloženje, cveće daje izgledu posebnu dozu romantike i otmenosti.

Stilisti ističu da izgled najviše zavisi od toga kako iskombinujete garderobu. Floralni uzorci se u novim linijama pojavljuju u različitim dimenzijama i oblicima, kroz geometrijske i apstraktne dezene, kao i u kombinaciji sa drugim motivima, jer deluje još efektnije. Najdominantniji su na haljinama, koje su zato vrlo ženstvene, pa im je teško odoleti zbog šara, boja i atraktivnih krojeva. Ističu se modeli u stilu pedesetih godina sa uskim strukom, sečeni ispod grudi, sa sitnim cvetićima, puf rukavima, kao i oni modernijeg dizajna - kratki, dekoltirani, izazovniji, sa dubljim izrezima i karnerima.

Pantalone sa cvetnim šarama su hit proleća. Široke, ravnog kroja, u "harem" stilu, uske, sa ramflom, "zvoncare"... Bilo koje da izaberete, nećete da pogrešite, važno je samo da bude kroj koji vama najbolje stoji. Moderni su i sakoi sa ovim motivom, koji mogu da osveže svaku odevnu kombinaciju, a odlično idu uz farmerke i haljine. I suknje sa cvetnim dezenom izgledaju vrlo efektno, možete da ih nosite u elegantoj ili kežual varijanti, kao i lepršave tunike, majice i košulje sa sitnim ili krupnim cvetovima.

Komentari / 0

Ostavite komentar