Накит открива ваш карактер

Винтиџ комаде накита углавном можете пронаћи у ормару своје баке, а жене које их носе сматрају се сентименталним, нежним и женственим.

Мода и љепота 10.06.2014 | 08:52
Накит открива ваш карактер

Често носите накит? Да ли сте знали да врста накита који волите може пуно тога да открије и о вашој личности?

1. Велик и упечатљив накит - Ако волите да носите велике и сјајне комаде накита који лако упадају у око, било да је реч о огрлици или прстењу, то о вама открива одређене ствари. Ви сте јака особа, с чврстом вољом и волите да будете у центру пажње. Имате самопоуздања и не бојите се живота. Живите по свом и не брине вас туђе мишљење.

2. Пирсинг на телу - Особе које носе пирсинг на обрвама, носу или уснама, углавном су бунтовног карактера и противе се уобичајеним друштвеним нормама, иако понекад тога нису свесне. Неки, пак, бирају пирсинг на неуобичајеним местима на телу како би скренули пажњу на себе или, пак, желе да ставе до знања да их није брига шта други мисле о њима. Наравно, постоје и људи који су ставили пириснг само зато јер им се то свиђа.

3. Бисери - Уколико волите да носите бисере, онда сте особа с традиционалним уверењима која воли класичне и елегантне ствари. Бисери се често повезују са женама из прошлости, а данас их носе даме које воле ретро стил. Бисерни комади дају дашак елеганције свакој одевној комбинацији, а носе их жене које воле да изгледају софистицирано и једноставно.

4. Уникатни комади - Уникатне комаде накита углавном носе модерне девојке које преферирају ручно рађене и оригиналне предмете којим ће из издвојити из масе. Воле да буду другачије и да се истакну.

5. Слојевит накит - Жене које носе слојевит накит, односно већи број наруквица или огрлица на истом месту, желе да привуку пажњу на то место на којем га носе, као што је, на пример, деколте. Накит привлачи пажњу и може да сакрије одређене недостатке.

6. Винтиџ комади - Винтиџ комаде углавном можете пронаћи у ормару своје баке или, пак, у сецонд ханд дућанима. Ношење винтиџ накита о вама открива да сте сентиментални, нежни и женствени.

7. Накит у боји - Свака боја накита има своје јединствено значење. Ако волите да носите црвени накит, то значи да сте прилично отворена особа, док накит у пинк боји открива вашу страст. Жута показује оптимистичност, плава саосећајност, а зелена искреност.

Коментари / 0

Оставите коментар